Преди две години и аз имах 1,8 ABS 90к.с. колега.Най-добрата версия за газифициране.Бях с Волтран,електрически изпарител,в началото ми даваше висок разход защото изперителя беше за 120KW,но след подмяна с подходящия всичко си идва на мястото.
А тоя 1,6 101 коня--бягай надалеч от него.Куца работа,на всичко отгоре с газова уредба с плочка и изпарител само големи ядове /и аз да подкрепя колегата който по-горе каза същото-така си е/.
Още веднъж 1,8 90 к.с.--с две ръце гласувам за него.И ще го намериш далеч под 5500 лева,че даже и с клима.
Избор на Голф3 подходящ за газифициране ?
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
....
nasodotcom написа:xiks сега ти видях снимките...източи антифриза и налей червен, защото ще имаш големи ядове след известно време с този...отайки, котлен камък, ръжди и затлачване на радиатори...говоря в дългосрочен плат 2-3-4 години...
замислил съм тая операция летоска да я свърша

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
След 95 мисля че се водят вече ADZ, както е и моя.До края на 96 има 90к.с., до 97 има 101к.с.
А и годината не кара колата, мене още ме е яд, че търсих голяма година и за кво, нямам много екстри.Примерно може да вземеш добър ABS 93-94 година с клима,ел. стъкла,ел. огледала и т.н.
Годината НЕ кара колата!Винаги може да намериш по запазена и лачена кола 93г. отколкото таралясник 95г. , е и обратното е възможно де, но мисълта ми е че диапазона от 2-3 години няма толкова голямо значение.
По темата, газ само на моно, за да нямаш ядове
А и годината не кара колата, мене още ме е яд, че търсих голяма година и за кво, нямам много екстри.Примерно може да вземеш добър ABS 93-94 година с клима,ел. стъкла,ел. огледала и т.н.
Годината НЕ кара колата!Винаги може да намериш по запазена и лачена кола 93г. отколкото таралясник 95г. , е и обратното е възможно де, но мисълта ми е че диапазона от 2-3 години няма толкова голямо значение.
По темата, газ само на моно, за да нямаш ядове

Колега карал съм и ABS мотора и АЕЕ на газ нищо общо нямат, като АЕЕ е с ГИ. Аз те съветвам като искаш по - нова кола вземи си 1.6 ама 101 коня сложи си ГИ и си се кефи на колата. Хем си в долната граница на данъка (40 лв.) хем имаш една задоволителна мощност под капака. Погледни темата "Колко газ Ви харчат колите"
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
seikon написа:Колега карал съм и ABS мотора и АЕЕ на газ нищо общо нямат, като АЕЕ е с ГИ. Аз те съветвам като искаш по - нова кола вземи си 1.6 ама 101 коня сложи си ГИ и си се кефи на колата. Хем си в долната граница на данъка (40 лв.) хем имаш една задоволителна мощност под капака. Погледни темата "Колко газ Ви харчат колите"
даже е 30 лв. ако не е за в софия ...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами то неможе всичко накуп бре колегаisho написа:Ами добре, но Голф3 1,8 ABS 90к.с. до коя година се произвежда... ?
Гледах в мобилето Г3 с такъв двигател са предимно производство 1992-1993г. и общо взето са поорязани от към екстри ? Нещо малко по-новичко примерно 95-96-та дали ще може да се намери...

ей го моя си е с пълен ел. пакет без клима,но да ти кажа и не ми трябва.Иначе откъм разход както ти казаха,ако си и поиграеш малко можеш да паднеш като мен на по-нисък разход.Аз трудно ще се разделя с моята количка единственно заради разхода и поддръжката й.Гледам си я като писано яйце

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лллл
толко е данъка моя е 27лв
Върни се в “Автогазови уредби”