Възстановяване на данни от хард диск???
Възстановяване на данни от хард диск???
Колеги, някои да знае как да си въсатанова данните от форматиран хард диск? Спешно е!!!
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
"HANDY RECOVERY" www.data.bg-> SERACH
Re: Възстановяване на данни от хард диск???
yoyof1 написа:Колеги, някои да знае как да си въсатанова данните от форматиран хард диск? Спешно е!!!
Колега без паника, ако не си писал нищо по диска след форматирането ще върнеш всичко. играл съм го. пробвай с програмите които колегите са препоръчали, не си спомням аз с коя го направих, но като пробвах 5/6 програми които не свършиха почти никаква работа, успях да върна всичко! важното е да не пишеш нищо по диска. ако е бил много фрагмнтиран, шансовете ти намаляват но все пак имаш много добри такива. не се отчайвай - бъди упорит и става.
-
- Автомобил:
- Двигател:
virusboy написа:Ако си направил фул форрмат на диска, а не бърз мисля че няма да успееш да върнеш нищо иначе аз го играх този номер преди месец използвах File Scavenger + crack и възтанових почти всичко без някой друг файл.
Напротив. Full Format трие също само информацията за разположението на блоковете а не препокрива информацията. тя си остава на харда. Всъщност е по tricky когато човек действително иска невъзвратимо да изтрие всичко. тогава се ползват програми които препокриват многократно всички блокове на харда със произволни битове данни. това е единствения по-сигурен начин да се изтрие всичко.
ако си представим харда като книга - форматирането не унищожава книгата, а само нейното садържание. всичко си остава на мястото, докато не пренапишеш страниците със друг текст.
Проблемите при възвръщането на данните идват главно от това, че ако диска е бил доста фрагментиран, изграждането на затритото садържание става трудно и бавно, а препокриването дори на малък сектор може да коства погубването на много файлове, чиито части са били там.
Още една добра причина да дефрагментираме по-често

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”