Passat среща - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 19 мар 2008 17:33

Dpop написа:
yuleto написа:
Oxyde написа:
Мммм даааа. И аз се съгласявам за масичката, теснотийка беше... ;-) Пък може и да сменим заведенийцето...

мда..по едно време имах усештането че сме на рулетка хаха,обиколихме няколко пати масата :D

особенно някои от нас :)

Оплаквате ли се нещо или ааааа mhihi mhihi mhihi , спамери такива:?:
Много си е добро мястото, но за топлия сезон от годината наистина може да се насочим към нещо, което да има маси и на открито с възможност за паркиране. Мисълта ми е за националния стадион - "Ариана".

Мдааааааааа...аз също съм навит да седнем някъде навън, ще е добре. Но е хубаво да се попрегледа прогнозата за да не виснем навън на студ и дъжд

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Сря 19 мар 2008 18:13

Мдааааааааа...аз също съм навит да седнем някъде навън, ще е добре. Но е хубаво да се попрегледа прогнозата за да не виснем навън на студ и дъжд

или сняг :lol:

Потребителски аватар
yuleto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yuleto » Сря 19 мар 2008 18:39

Няма нищо по-хубаво от това да си пиеш биричка на въздух и да си гледаш пасата :yahoo:

Потребителски аватар
pasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pasho » Сря 19 мар 2008 21:01

да кажа и аз
съгласен съм да се преместим някъде на въздух стига времето да позволява а за масата в Арената това мога това правя ако може някой да запази по голяма нека резервира нямам нищо против :banana

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Сря 19 мар 2008 22:05

pasho написа:да кажа и аз
съгласен съм да се преместим някъде на въздух стига времето да позволява а за масата в Арената това мога това правя ако може някой да запази по голяма нека резервира нямам нищо против :banana

Чакай сиги...никой не е казал нищо против това което правиш, напротив-евала за организацията. Ти не си виновен, че ние се увеличаваме (много сме, силни сме :lol: ). Просто рАзмисли къде ще ни е удобно :roll:

Последна промяна от dlug на Сря 19 мар 2008 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pasho » Сря 19 мар 2008 22:45

dlug написа:
pasho написа:да кажа и аз

Чакай сиги...никой не е казал нищо против това което правиш, напротив-евала за организацията. Ти не си виновен, че ние се увеличаваме (много сме, силни сме :lol: ). Просто размисли къде ще ни е удобно :roll:

далече съм от мисълта че не се оценява това което правя затова съм ЗА да смениме заведението за да се чустват и колегите добре
за мен е важно да се виждаме да си лафиме да хапваме и пиваме и ако можем по някъкъв начин да си помагаме :да:

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Сря 19 мар 2008 23:57

Абе май доста големи пице сте хапвали ..... затова са ви били теснички масичките според мен ..... mhihi

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Чет 20 мар 2008 0:28

jafara написа:Абе май доста големи пице сте хапвали ..... затова са ви били теснички масичките според мен ..... mhihi

Аз от малък съм така... хихихих... Та ще видим как ще е времето и може и некво излетче да си спретнем събота-неделя на Панчарево или Витоша, да си седнем на ливадките да си опънем пиячката и кльопачката и да подишаме чист въздух и да хванем някой-друг слънчев лъч... ;-)

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Чет 20 мар 2008 18:17

CoZmO написа:
jafara написа:Абе май доста големи пице сте хапвали ..... затова са ви били теснички масичките според мен ..... mhihi

Аз от малък съм така... хихихих... Та ще видим как ще е времето и може и некво излетче да си спретнем събота-неделя на Панчарево или Витоша, да си седнем на ливадките да си опънем пиячката и кльопачката и да подишаме чист въздух и да хванем някой-друг слънчев лъч... ;-)

:да:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 20 мар 2008 20:09

Април трябва да е топличко вече така че наистина може да се замисли някое открито заведение, но аз не се сещам за такова :(

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Пет 11 апр 2008 7:57

Сбирка нещо този понеделник?

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пет 11 апр 2008 10:26

Ами казвайте и да правим мероприятието 8) аз даже си мисля че ще е гот да иг правим на 2 седмици а не 1ъж в месеца :wink:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 11 апр 2008 10:51

Аз този понеделник няма да мога че съм рожденник и ще ходим на някъде с гаджето :(

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 11 апр 2008 10:57

Добре, да се съберем в понеделник.
Дали да не открием пролетния сезон в заведението при езерото "Ариана" до стадиона? :) Как мислите?
Мога да се обадя - 087/888 81 30(този тел. излезе от Нета) и да проверя за запазване на маса с ... :roll: места.

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Пет 11 апр 2008 11:30

Dpop написа:Добре, да се съберем в понеделник.
Дали да не открием пролетния сезон в заведението при езерото "Ариана" до стадиона? :) Как мислите?
Мога да се обадя - 087/888 81 30(този тел. излезе от Нета) и да проверя за запазване на маса с ... :roll: места.

Лично аз нямам против. Само дали има някой по-запознат как е положението с паркирането по този час. (че ако няма къде да се спре ще е кофти)
Oxyde написа:Ами казвайте и да правим мероприятието 8) аз даже си мисля че ще е гот да иг правим на 2 седмици а не 1ъж в месеца :wink:

На две седмици може би ще е често...ще намалеят присъстващите :roll:

Върни се в “Организационен”