монтаж на климатроник от пасат Б3 на голф 3
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги благодаря за ентосиязма от ваша страна все пак настина германците не са велики,може да правят здрави коли но не са велики.Единственото което ме спира да не сам монтирал климатроника е ,че работя в Пловдив а колата ми е в Лясковец това е едно градче което се намира до Велико Търново и ме делят 200 километра. Климатроника не е само подобрението по колата сменям и двигателя и от 2Е става ABF така че има бая работа за вършене паралелно на климатроника ще сменям и инсталация на моторите.Ще слагам скоростите от 2Е то ,касички са.Кутията е 4Т много сам доволен от нея. Голямо преживяване ме чака.Обещавам и снимки да кача по нататък.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.vwclub.bg/~lilo_stich/Marin%20Topalov/
тука може да се види като за начало до каде съм стигнал има още бая работа.
тука може да се види като за начало до каде съм стигнал има още бая работа.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами малко спорна дейноста с климатроника,но важно е на теб какво ти е на душатаPunisher-GTI написа:Благодаря колеги това много ме радва че харесахте колата и аз като я видях за първи път много ми хареса за това и я купих.Само че да стане както аз искам ще трябва да се направят промените който съм планувал- климатроник и ABF друго не ми трябва.

айде чакаме развитие по поставянето

- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги работата с климатроника излезе бая сложна,парво моята кола била с слаган климатик, а стандартно купето е предназначено да няма климатик,както и да е с много пробиване и напасване успях да монтирам управлението на климатроника,преди това обаче раглобих панела с управлението и сам оправил всичките клапи(махнах донапрените който бяха трагнали да се касат,затворих технологичните отвори на клапите с ламарина която беше занитена и накрая сам лепнал донапрен за да се получи по добро уплатнение),другото което малко ме затрудни е че стандартно климатроника си имаше управление вакумно на клапата дето се намира по средата на таблото(реших и тоя проблем с клапата ама беше трудно напасването на вакумното клапанче в таблото на голфа,падна голямо рязане), монтирах температурния датчик който се намира вътре в купето пак игра с поялника.Остана последната фаза която не е в моя компетенция инсталацията,работата е там че моя радятор беше с една перка а аз взех маска от турбо дизелово голфче с 2 вентилатора,работата е там че в момента правим от 4 инсталаций 1 за моя голф,сложното е че климатроника управлява перката на радятора иначе вътре в копето сме навързали всичко,надявам се тази седмица да сложа двигатела със скоростите щото и там ми излезе малко занимавка,скоростната кутия беше пред гармене оста на диферинцияла на планетните колела се беше изяла до неузнаваемост чист касмет сам извадил,сменил сам всички семерини и някой от лагерите които бяха за смяна.Обещавам да направя и снимки.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”