Ограничаване на максимална скорост с vag com...
- KombiTDI
- Автомобил: Polo 1_4 TDI 2003
- Двигател: AMF 2003
Ограничаване на максимална скорост с vag com...
Има ли начин да се ограничи софтуерно максималната скорост на 1Z 1.9ТДИ, защото на един приятел жена му взе книжка и иска малко да го ограничим ясно защо
...

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да извади червения мьркуч от N75
ако спука някои от турбопьтищата значи са били за смяна

ако спука някои от турбопьтищата значи са били за смяна

Последна промяна от kombito-tdi на Чет 20 мар 2008 22:48, променено общо 1 път.
бях чул и за телескопична джаджа, дето се слага на педала на газта. С тази джаджа се повишава съпротивлението на педала - демек натиска се по-трудно и в един момент имаш усещането че си дал 'газ до ламарината', но ако наистина ти се наложи да го направиш трябва да натиснеш по-здраво.
спокойно това ми мнение може да мине и за спам по темата, защото немога да кажа как се казва точно и от къде може да се намери ;-(
спокойно това ми мнение може да мине и за спам по темата, защото немога да кажа как се казва точно и от къде може да се намери ;-(
- Popov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ваг
Абе така ли ще учите жената да кара айде глупости като че ли с книжката от вчера ще тръгне 200 да вдига.Няма ли си акъл никакъв ограничител не помага.А за 1Z не знам но на по-новите автомобили мисля че не става с вагком а със смяна на дъмпа/чипа/.
По-добре използвайте това време което щи отделите за ръчкане по колата да научите жената да кара!
По-добре използвайте това време което щи отделите за ръчкане по колата да научите жената да кара!