Пътуване през Сърбия
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ila написа:Пишете нещо за таксите по пътя за Германия , че и аз трябва да ходя натам
няма такси в германия

Последна промяна от Pichaga на Сря 19 мар 2008 11:58, променено общо 1 път.
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
green man написа:batesecko написа:Аз се върнах сряда от Словения и нямаше никакви проблеми. Не се притеснявай.
Да ама нашите Управници утре ще признаят новата Държава Косово.
И познайте какво ще стане с Българите преминаващи през Сърбия, току що по новините предупредиха изрично за хората които ще пътуват да минават през Румъния.!
и аз се прибрах за холандия преди една седмица и нямаше нищо но нашите като признаят новата държава косово се сещайте какво ще стане с пътуващите през сърбия

Вчера мой приятел е ходил за 2 часа до Сърбия и на връщане са го джобили яко за пари(на Градина - Калотина). Започнали са да отмъщават сърбите.
Приятелят ми им е голям фен и ги защитава, но беше страшно обиден от случката и ги псуваше яко. Нищо не са му взели, но все пак не е очаквал такова отношение.
Не разбрах какво казва голфъра за Украйна, но по-краткият път е през Молдова. Вече не искат визи молдованите.

Не разбрах какво казва голфъра за Украйна, но по-краткият път е през Молдова. Вече не искат визи молдованите.
- vladote
- Автомобил:
- Двигател:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Вчера мой приятел е ходил за 2 часа до Сърбия и на връщане са го джобили яко за пари(на Градина - Калотина). Започнали са да отмъщават сърбите.Приятелят ми им е голям фен и ги защитава, но беше страшно обиден от случката и ги псуваше яко. Нищо не са му взели, но все пак не е очаквал такова отношение.
![]()
Има предвид че е по-добре да се мине през Видин
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ila написа:aleksnlnl написа:ila написа:Пишете нещо за таксите по пътя за Германия , че и аз трябва да ходя натам
в сърбия се плащат магистрали в австрия и унгария се плащат винетки а за германия несе плаща нищо
а нещо за цените по-конкретно?
В Сърбия са около 20 евро таксите. В Унгария винетката е около 10 евро толкова и в Австрия. В Германия има акциз на бензина и е по-скъп, пътищата са им без пари. Още на запад даже стават осветени пътища и магистрали