Здравейте колеги Карам пасат б3 1.6 турбо дизел интеркулер.Въпроса ми е може ли да му се смени двигателя с ТДИ че този ми се струва много скапан па не ми се наливат пари в него да му правя ремонт?
То понеже слагането на TDI е направо без пари А иначе е възможно но досега тук се знае само за един случай когато е правено а нещо ми говори че ти няма да си втория
не се отчаиваи но ,НЯМА ДА МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА,то не само ДВГто а мн други екстри ,ск кутии,ел инсталации, CPU-то,а има и малко работа по коша, съжалявам
Winner25 написа:....се намери пасат с тди мотор........
В такъв случай,за какво е гимнастиката с присаждането
Ами ако е без документи или е преобърнат по тван и е тоталка и т.н. Някой път изпадат такива оферти че ако си го смениш сам, продадеш твоя и останалите части от донора може да минеш доста тънко
samo ra4na na zavoite написа:Да ама задължително ли трябва да е от пасат,и ако е от б4 ли да баде???
желателно е да е от пасат, за да може да вземеш всичко необходимо и да го сложиш на твоя. Ако не е от пасат може да се наложи да преправяш нещо. А дали Б3 или Б4- зависи какъв двигател търсиш. Не съм сигурен на Б3 дали се слага тди, но мисля че да.