Пасат Б5.5 налягане гуми 225/45/17
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпросът е кое ти е по скъпо: Гумите или окаването?! С по напомпани гуми се износва по бързо окачването и обратното ако не са ти напомпани гумите всяка дупка им се отразява зле. Ако питаш гумаджията тои ще ти каже "За напшите пътища осеяни с дупки по добре по напомпани гуми 2.5 и нагоре", но тои си гледа гумите щото това му е работата а не го ебе, че всяка дупка се отразява на тампоните, шарнирите и носачите. Така, че и сам преценяваш кое ти е по скъпо. Аз лично завода ми казва да се возя с гуми на 2.0. Аз се возя на 2.2 което считам че е допустима среда, защото все пак пътищата в германия и българия са доста различни.
1 гума е 100лв. А само на 1 предно колело имам 4 носача които всеки по отделно струва 100лв.
..става въпрос за Пасат 1.9ТДИ 110к.с. комби.. на снимката ми
1 гума е 100лв. А само на 1 предно колело имам 4 носача които всеки по отделно струва 100лв.
..става въпрос за Пасат 1.9ТДИ 110к.с. комби.. на снимката ми
longora написа:Аз ей сега напомапах моите на OMV на 3.0 Преди да почна да помпам незнаино защо всички гуми бяха на 2 и понеже ми седяха меки ги напомпах здраватаПромяна във возията има определно. Скоро ще напомпам и моите с азот на по-малко бара ...
Снимки снимки снимки снимки снимки снимки на джантатааааааааа !!!
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
ре,,,,,,,,,,,

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е толкова е била качествена гумата. Коя година са? Сигурно е почнала да става на пластмаса...nadasdi написа:Не знам дали има връзка, ама като си карах на галош нямаше проблеми, сега напомпах на 2,8 и мина седмица и спуках гума само като минах през светлоoтразител от тея които слагат на маркировката. Стана шоу със 130 на 3 гуми...