Моят опит с чистачките - как открих най - добрите
hett написа:Гледах сега online каталога на Бош. За това Венто ги дават наистина 53см шофьорска и 48см другата. Бях се засилил към Champion като марка, но щом не продават такива комплекти ще си взема друга марка които продават по една бройка или пък имат такива комплекти.
Наистина са оригинално 53 и 48 см. Тая пред шофьора е 53 а тая пред пакажера 48. В някои по-оборотни магазини развалят комплектите и продават по една от двата, защото знаят че ще продадат и другия комплект на някой без проблем. Аз например така си купих от А+ по една от двата комплекта. В по-малките магазинчета се притесняват да ги развалят. Иначе решенията остават две. Или двама човека да си купят двата комплекта и да си разменят по една /и така сме правили/ или да се купи един комплект 48 см. защото стават и на двете места. Е пред шофьора ще чисти малко по-малко но не е фатално. Иначе 53 см не става на пасажерското място.
- kappo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
....
ще трябва да си купувам такива че вчера в тва дайдче вечерта към 20.00 карах на магия нищо невийдах ако замазвахаааа 

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Колко горе-долу ви издържат чистачките от които сте доволни?
Аз лично чистачка която да издържи много повече от година не съм имал до сега. При мен също така много важен фактор са ниските температури, сняг и лед и сега карам с Bosch Icon от Февруари 2007 и вече за нищо не стават, но като цяло съм доволен от тях.

Аз лично чистачка която да издържи много повече от година не съм имал до сега. При мен също така много важен фактор са ниските температури, сняг и лед и сега карам с Bosch Icon от Февруари 2007 и вече за нищо не стават, но като цяло съм доволен от тях.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”