покупка кола
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
покупка кола
така колеги искам съвет мисля да сменявам колицата с едно венто 2-ойка мотор за 4000 лева удачна ли е офертата и някой може ли да ми каже за какви кусури да гледам като я купувам
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Венто нямам но голф с такъв мотор имам и да си призная,много съм доволен от него.Разхода на гориво не от най малкия но е поносим 10-11 градско и 7-8,5 извън градско зависи колко ти тежи крака.Единствено ламарините мога те посъветвам да огледаш,защото вентото си позагнива доволно
Успех с покупката но TDI-то е по добър вариянт 

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, Пасата според мен повече работа ще ти върши, по-голям е, возията е по-добра, не че на Вентото багажника и возията са му лоши, но по-принцип има по-малко предлагане на Венто, повече са пасатите. иначе за поддръжката са горе-долу еднакви. имам един приятел от квартала, баща му си купи Венто 1.6 бензин, много е доволен човека, никави сериозни ремонти, само текущи смени на масла, филтри, накладки, т.н. според мен, каквото излезне по-читаво и ти легне на сърце взимай, няма да сбъркаш и с двата модела. не забравяй обаче, че след покупката задължително идва каско, регистрация, аларми, така че може и малко повече от 4 000лв да ти се върже всичко. успех и те чакаме със снимки
-
- Автомобил:
- Двигател:
KingoftheROAD написа:Golf`mafia написа: ...подлежи ли на газификация туй животно...
би трябвало да подлежи, само че по-добре газов инжекцион за да върви така както и на бензин. 2-ката мотор би трябвало да е многоточкова инжекция... Но аз на ауди Б4-ка 95-та съм виждал 2000 моно...
2литровото венто е с 2Е, ADY и ABF - всички са многоточкови с нормалните проблеми при газифициране с плочка. Аз съм карал 2Е с обикновена газова и проблеми свързани конкретно с газта не съм имал много - само едни дебитомер смених след гърмеж за една годниа и продадох колата, че други грижи имаше. Газов инжекцион на 2Е има Ваското - той е писал доста за газта.
На ауди бензиновите 2ки май нямат нищо общо - моно е само ABT/90кс, другите са многоточкови - ABK/115/8V и ACE/140/16V
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моето 2Е е на газ, не върви много на газ, ама то и на бензин по принцип никакъв го няма тоя мотор.Но за икономия слагай газова, аз досега проблеми с газ-та не съм имал, паля си сутрин на бензин и след 2-3км пускам газта , проблеми няма. Нещо разходът не бензин сега не ми харесва та ще посещавам Васко скоро.
П.П. искаш венто - ОК, що не си купиш 1.8ABS ?
П.П. искаш венто - ОК, що не си купиш 1.8ABS ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”