Някой може ли да ми каже колко волта трябва да подава алтернатора на акумулатора когато го зарежда?
Иии.. къде може да ми изчукат и оправят задната броня на Голф 2-ка (съвсем леко огъната е, но ме дразни). Ако се направи леко мисля, че дори боята няма да падне.. надявам се де.
Благодаря.
въпроси акумулатор и броня
- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е 15 волта дава като работи (зарежда де) иначе на изключено не съм го пробвал ама се е разредил на максимум-- 1-на проста жица се беше прекъснала... аз нейната майка и ме остави колата на пътя... ужас
)
Предложете и тенекиджия за бронята по-горе съм писал. Или как се сваля да я боря аз.
Благодарско.
едит: правопис
Предложете и тенекиджия за бронята по-горе съм писал. Или как се сваля да я боря аз.
Благодарско.
едит: правопис
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпроси акумулатор и броня
Nova написа:Някой може ли да ми каже колко волта трябва да подава алтернатора на акумулатора когато го зарежда?
Иии.. къде може да ми изчукат и оправят задната броня на Голф 2-ка (съвсем леко огъната е, но ме дразни). Ако се направи леко мисля, че дори боята няма да падне.. надявам се де.
Благодаря.
Както са ти отговорили-алтернатора се води ОК, ако подава напрежение на акумулатора над 14V, това е границата, при празен ход.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”