Здравеите колеги, полото ми е 96 АДХ 1.3i. Заредих бензин В-поуър 95 после се преьвърлих на ОМВ 95(които зареждам по принцип). Колата започна да предърпва и да губи мощност и да цъка странно.... поне докато изгори 5-6 литра от ОМВто. Закарах я на доктор и каза че двигателите АДХ са разработка на Порше и да внимавам с бензина че побърквал електрониката. Знаете ли нещо по въпроса ? Благодаря Предварително
не, ама и аз съм го ял от OMV и от лукоил Щом слагаш як бенз - на Еко - там е истината
Аз мойта 2 седмици ми трябваше за да я изчистя от гняз От тогава - само на Еко и само от убавия - заслужава си - падна ми и разхода
Благодаря за помоща, но тези добавки в бензина какво всъщност ще направят, щото ако двигателя ги "хареса" като няма добавка, пак ще има да си сменя центровката в движение и същата работа ....
До колкото разбрах си сипвал Шел.Там и за вестници недей да спираш повече.
Относно лукойл и омв - сипвам основно лукойл, ако няма сипвам омв, НИКОГА не съм имал проблеми.
Напълни си резервоара с хубав бенз на лукойл или омв и карай.Аз лично не бих сипал добавка.