Колко струва връзката на стъклата и шибидаха към алармата?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 23 мар 2008 14:02

Най- добре да няма връзка с шибидаха .Колкото по-рядко се ползва и по често му се прави профилактика и смазване -толкова повече време изкарва.
Иначе после следва поредица от въпроси от рода:" не ми се затваря / отваря шибидаха, къде да се ремонтирам...;счупи ми се ляв водач -къде да го сменя.."

when
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот when » Нед 23 мар 2008 14:28

kris11 написа:Най- добре да няма връзка с шибидаха .Колкото по-рядко се ползва и по често му се прави профилактика и смазване -толкова повече време изкарва.
Иначе после следва поредица от въпроси от рода:" не ми се затваря / отваря шибидаха, къде да се ремонтирам...;счупи ми се ляв водач -къде да го сменя.."

Шибидаха наскоро го смених. Този в момента е в доста добро състояние, няма да го ползвам често(най-вече е удобство за дълъг път), пък и ще му се прави профилактика.

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Нед 23 мар 2008 19:40

Избудалкал те е....щом си имал комфорт модул нищо не се слага.....Ако евентуално алармата ти няма дълго заключване се слага един кондензатор и др.подобни което струва 3-4 лв.....Пак не се вместваш в сумата...ама имал си дал си....Друг път питай първо...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”