Да си купя безисвестни ама евтини гуми - Г4?
Да си купя безисвестни ама евтини гуми - Г4?
Здравейте. Колата ми е голф 4 1,9 тди. Намерих си чисто нови летни гуми 195,65,R15 за по 70лв. едната. Проблема е че никаде из нета не намерих такава марка (Tracmax radial). Някои знае ли нещо за тая марка? Малко се притеснявам ако ги купя да не би колата изобщо да не се д1ржи добре на пътя 

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
цената е много хубава но за твоя голф гумите маи са 205/60/15 или 205/55/16 поне на моя така пише имам лепенка на врата и в оригиналния талон от италия пише същото аз ако бях за тези пари бих си взел 2 ра ръка от някоя гумаджииница гуми на 1-2 години даже може и по евтино да ти излялт но ти си решаваш моя съвет континентал, мишелин от тях съм доволен изпитано цената им е близка 5-10 лева разлика за брои като нови 150-170 бр. лева някаде но си заслужават успех;)
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Да си купя безисвестни ама евтини гуми - Г4?
Новото си е ново колегаkhbhy написа:Здравейте. Колата ми е голф 4 1,9 тди. Намерих си чисто нови летни гуми 195,65,R15 за по 70лв. едната. Проблема е че никаде из нета не намерих такава марка (Tracmax radial). Някои знае ли нещо за тая марка? Малко се притеснявам ако ги купя да не би колата изобщо да не се д1ржи добре на пътя

- Bialkov_TDI
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AJM
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
junakov написа: аз ако бях за тези пари бих си взел 2 ра ръка от някоя гумаджииница гуми на 1-2 години даже може и по евтино да ти излялт но ти си решаваш моя съвет континентал, мишелин от тях съм доволен изпитано цената им е близка 5-10 лева разлика за брои като нови 150-170 бр. лева някаде но си заслужават успех;)
Да ама карай до 120км /ч !!!! с тия гуми.
Не ме питай как при 160-170 км/ч на магистрала ми се пръсна задна лява 2 ра младост гума на 1,5 години с големи шарки. Изпреварвах поредица от 3 коли . Добре, че колата беше изпитан модел и марка и не повлече.
С гуми 2 ра младост не рисквай.
- Bialkov_TDI
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AJM
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Да си купя безисвестни ама евтини гуми - Г4?
valeto 150hp написа:Новото си е ново колегаkhbhy написа:Здравейте. Колата ми е голф 4 1,9 тди. Намерих си чисто нови летни гуми 195,65,R15 за по 70лв. едната. Проблема е че никаде из нета не намерих такава марка (Tracmax radial). Някои знае ли нещо за тая марка? Малко се притеснявам ако ги купя да не би колата изобщо да не се д1ржи добре на пътя
Не съм съвсем съгласен. Виждал съм коли с чисто нови китайски гуми как се държат на пътя. Направо ще те е страх да я караш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”