Смяна на барабани с дискове на голф 1
- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на барабани с дискове на голф 1
Става дума за голф 1 кабрио 93г. смяна на барабани с дискове дали ще стане и какви части са ми необходими 

Последна промяна от B O B I на Чет 20 мар 2008 22:36, променено общо 1 път.
- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
GodLike написа:цък
ама не пише нищо за голф 1
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако някои знае дали става това нека пише ... и аз бих пробвал ако е възможно ....аз имам следния проблем задните ми барабани не спират много добре и незнам защо сменил съм накладките , барабаните са добре , не са надрани или нещо такова ....и най интересното е че на ръчна спирачка кове а на крачна задните барабани не спират и ме връщат на годишен преглед ... клиновете ги натегнах колкото можах на макс и пак не става имам чувството че май цилиндърчетата с буталата не дават нужната сила за натиск и за това не спира ... някои има ли идея борил ли се е с такъв проблем нека пише
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
i3v3a3n написа:на ръчна спирачка кове а на крачна задните барабани не спират
Виж точно пред задния мост дали нямаш едно кубично такова, от където да влизат и излизат спирачни маркучи.
Това е така наречения кантар.
Възможно е той да ти прави магариите.
А относно това как става на Г1... принципа е същия, но не съм видял във форума някой да се е похвалил с подобна трансформация

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
radotom написа:i3v3a3n написа:на ръчна спирачка кове а на крачна задните барабани не спират
Виж точно пред задния мост дали нямаш едно кубично такова, от където да влизат и излизат спирачни маркучи.
Това е така наречения кантар.
Възможно е той да ти прави магариите.
А относно това как става на Г1... принципа е същия, но не съм видял във форума някой да се е похвалил с подобна трансформация :?
АЗ

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”