alpine написа:абе май са си баш g60кови.... моля ви дайте снимка от подобен ъгъл за да сравним
подкрепям alpine

sashobas написа:Ами мислил съм го и това но автомобила е за всекидневна употреба и се кара на газчица.ако ще сменям ДВГ то по добре да се захвана с друг голф.Но знам ли.© написа:Браво,Браво колега,много ми хареса как е станал .... сега остава само и двигатела да смениш (и няма да имаш грешка)
Имаше имаше но ще слагам фланци по 2см. и ще режа сигурно калника.leonardo_vd написа:sashobas написа:Да веждите са доста по широки от нормалните от ГТИ аз имам и мормалните но едната е счупена.Тая вежда стои на един пръст разтояние от калника и посредата не мога да я захвана защото калника е много на вътре.
Е нямаше ли металните планчици, или съм ги изтървал?
sashobas написа:Имаше имаше но ще слагам фланци по 2см. и ще режа сигурно калника.leonardo_vd написа:sashobas написа:Да веждите са доста по широки от нормалните от ГТИ аз имам и мормалните но едната е счупена.Тая вежда стои на един пръст разтояние от калника и посредата не мога да я захвана защото калника е много на вътре.
Е нямаше ли металните планчици, или съм ги изтървал?а ти нещо си ми обещал.
leonardo_vd написа:sashobas написа:Имаше имаше но ще слагам фланци по 2см. и ще режа сигурно калника.leonardo_vd написа:sashobas написа:Да веждите са доста по широки от нормалните от ГТИ аз имам и мормалните но едната е счупена.Тая вежда стои на един пръст разтояние от калника и посредата не мога да я захвана защото калника е много на вътре.
Е нямаше ли металните планчици, или съм ги изтървал?а ти нещо си ми обещал.
Държа си на думата, само че ще накарам жената да ти го изпрати че аз утре рано тръгвам за Монтана.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 110 госта