Изкривих си прага с крика...
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Изкривих си прага с крика...
Днес вдигах колата (голф3) и сложих крика не близо до гумата а по към средата и прага се изкриви малко
Знам че сам съм си виновен ама на всички ли праговете са толкова слаби
и има ли начин да го оправя сега или поне да направя нещо за да не започне да гние там? След като стана белята видях на крика че с червено са нарисували къде трябва да се постави 
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- megatone
- Двигател:
- Контакти:
ами няма да го пипам, какво да му изправям като то се вдлъбнаfeniksgod написа:Ами аз мога да споделя следното. Взимаш с едни клещи и изправяш докато стане правичко така и после с онова черното дето се пръска отдолу колата(забравих му името в момента) пръскаш прага за да не гние и си готов.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Боди 930 се казва сега се сетих потърси го, с това го мацаш и нямаш проблеми
EDIT: Ако някъде си закачал колата отдолу знаеш, че е покрита с едно черно нещо което като закачаш някъде често пада ето това е Боди 930 и трябва да го мацнеш там дето е закачило за да не почне ръждата.
Казвам го като пример
EDIT: Ако някъде си закачал колата отдолу знаеш, че е покрита с едно черно нещо което като закачаш някъде често пада ето това е Боди 930 и трябва да го мацнеш там дето е закачило за да не почне ръждата.
Казвам го като пример
- megatone
- Двигател:
- Контакти:
колко ти излезе смяната и как става процедурата? Режат старите и заваряват нови или? Нещо не мога да си го представя това, до сега не съм виждал как се правиVW`VENTO написа:аз пък на мойто венто бая му згънах десния праг.На 1 януари на един шибан заледен завой колата се поднесе и згънах прага.Гадното е че ноември месец ги сменях и 2та и сега пак пари за ремонти.Карах я на майстор и ми иска 100лв за да го изчука и боядиса
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
значи режат стария и го махат и слагат новия със точково заваряне мисля че го правяти после кит и боица
Моят майстор дет ми я прави ми иска 45 лв на праг за работа.Малко скъпичко взима сравнение с други майстори ама нали е важно като се върши нещо да е качествено свършено а не само да е направено.Самият праг мисля че струваше към 40-45лв ако не се лъжа
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Аве вий луди ли сте за една кривина прагове да сменяте ... ами така е като незнаете каде даси слагате криковете ще ги кривите.На 2ките има ръб в вътрешноста на прага и там ляга единия вид крикове.А за другия вид си има специална подпора успоредна на гредата която е подситела достатачно дори и стапките на стенда немогат да ти изкривят пода
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”