300 коня на предно предаване!

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
PIPI
Автомобил:
Двигател:

300 коня на предно предаване!

Мнениеот PIPI » Пон 24 мар 2008 12:49

Въпреки,че много хора ме критикуват и постоянно ми правят забележки за "глупавите" ми въпроси,аз нямам намерение да спра с тях,защото този форум е най-големият източник на информация за мен(безцелното лутане и турсене в интернет ме подлудява),затова смятам да се допитвам до Вас за всеки факт,който ме интересува!Хората,които смятат подхода ми за "глупав",искрено ще ги помоля да не взимат участие във моите теми!Нали това е ФОРУМ все пак!

Извинявам се за отклонението!Правя последни крачки в самонавиването си за въпросният тунинг,а не искам да сбъркам,за това поредният ми въпрос,който е доста обобщителен,е заслужава ли си подобна мощност от около 300 коня на кола с предно предаване?

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Пон 24 мар 2008 12:53

Че Волен на еденичката е с 1,8 Г60 мотор с турбина беше казвал, че на колелата колата е дала 312к.с., а тя е с предно, така че не виждам проблем, тръгването е малко по-гадно с толко як мотор на един мост!

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Пон 24 мар 2008 13:01

И аз това предполагам,че май ще се тръгва на трета,но все пак питам какво е управлението като цяло,какви са предимствата и недостатъците?

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Пон 24 мар 2008 13:14

Най-добре си е да питаш Волен за управлението! Пиши му ЛС, 1bar му е ника!

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 24 мар 2008 13:26

Преди да си зададеш въпроса помисли ли колко човека карат 300кс на предно :shock , така че не се учдудвай колко ще ти отговорят, аз няма да взимам участие,защото съм от другата група.

И един съвет от мен: всяко нещо си заслужава -просто зависи колко силно го искаш и каква е целта на цялото упражнение

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Пон 24 мар 2008 13:48

Благодаря за съветите,но аз все пак се надявам че ще се намерят хора,които имат достатъчно практика,за да ми дадат логичен отговор на предимствата и недостатъците!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 24 мар 2008 14:01

Не на 3-та а на 5-та ше тръгва.Няма такова нещо!Това не е електрически двигател който да стоварва сичките нютони и коне СВЕТКАВИЧНО и МИГНОВЕНО, за да не можеш да тръгнеш.Помислете малко да му се незнае.Всичко зависи от шофьора и от това какво се иска от тая кола.Никакъв проблем няма с 300-те коня на предно стига да имаш малко мозък в тиквата.Истината е че си се тръгва точно както с нормална кола.Просто не може да я газиш като атмосферка 150 коня на първа и втора.То не че не можеш ми няма смисъл щот въртиш на високите като побъркан.По-плавно боравене с педала, познаване на автомобила, отчитане на фактори като състояние на гуми, размер на гуми, качество на настилка и тн и тн и няма никакъв проблем.Плюс тва нищо необратимо няма с тунинга.Кат не те кефи, щот не може да зацепи и да се изстреля винаги може да се сложат стрийт сликове, по-големи цолажи, хубаво окачване, качествени гуми и тва е.Стига с тия митове и легенди.

Вече за професионална употреба (драг) е тегаво щот там секундата се цепи на 1000.

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Пон 24 мар 2008 14:11

А мога ли след време да направя голфа "4motion" и ако мога,каква сума би достигнало това удоволствие(грубо казано)?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 24 мар 2008 14:17

Да....можеш.Невъзможни неща няма.Но има неща, които просто не си заслужават труда и парите....Айде стига сме говорили празни приказки.Попрочети малко в нета и ако нещо сериозно решиш тогава пускай въпроси.Щот така лаладжийска работа малко.

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Пон 24 мар 2008 14:25

Защо да не си заслужа,не мислиш ли,че това е подходящ автомобил за разни спортни изяви?Ако е 4x4,няма ли да е достоен противник и на драг-пистата?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 24 мар 2008 14:28

баце ...бана ти иде :)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 24 мар 2008 14:29

Това са най-безсмислените въпроси, които някога съм чел. Огорчен съм..

Козунака ти го е казал много точно.. когато вземеш парите отиди в хеед-ауто, проспийд, драгпауър и тн.. и им кажи какво искаш те ще го направят ;)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 24 мар 2008 14:33

Аз ше дам един последен съвет, че ми писна, на колегата :arrow:

Отиваш в ХЕЕД-АУТО, кихаш 10 бинки и след 1 месец (грубо) отиваш и си взимаш 350 коня 4х4 турбоГолф и спираш да занимаваш целия форум с тъпи въпроси :idea:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 24 мар 2008 14:34

и има един голям дефект .... предните гуми трябва да се оправят с конете, със спирането, със завиването ......... требе внимателно

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 24 мар 2008 14:36

Tyan написа:и има един голям дефект .... предните гуми трябва да се оправят с конете, със спирането, със завиването ......... требе внимателно

Маторна спирачка до когато може и после се надяваш да ти хванат дисковите спирачки и си готов :lol:

както праят рацерите :lol:

Върни се в “Силов тунинг”