Lassa vs. Debica
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
kiko написа:25 000 км съм с летни на барум-никакви проблеми ....защо са тези крайни мнения...
Имам две 15 ки в гаража с изпращял борд, бяха на по-около 4000-5000 км, преди ибизата беше обута по едно време с такива. И това е при условие, че не съм скачал по дупки и бордюри. При гумаджията ми има още - вулканизирани, колкото искаш. Лично мое мнение е - не са читави, не ми харесват.
lrlmodo написа:chy написа:летния тигър и летния файърстоун са доста добри като за парите си....
Е ти па са - TIGAR с Firestone сравняваш - няма място за сравнение![]()
Дебица взимай, но не пасиото, неква нова шарка не са ли изкарали
Не ги сравнявам грам....
Ама на служебните се взимат различни марки гуми-за да намериме най добрите Евтини такива....та тези ми направиха впечатление...Биват!
Корморана се пързаля на мокро,Клебер(ама не HP)се пързаля на сухо...
Барум са несвършваеми...,дебика Пасио и навигатор...само първия сезон...после-олеле майко-пайсе!
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Барум и Корморан, няма такава корава гума. Работил съм гумаджия е това са най-гадните гуми, макар че зимните са ми Корморан (ама аз така си купих колата). Скоро ще ди демонтирам и ще ги запаля. Незнам пирелите как вървят сега и дали не ги правят вече в Турция, ама те са що годе добри, Дебица също положителни отзиви. Това е от мен ай 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”