Голяма мъка е това търсене, няколко седмици вече. Защо всички мислят че тези дето купуват коли са баламурници. Само вчера 3-ма се опитаха да ме излъжат общо с 6 години. Не знаели коя година е, ми като не знаеш защо пишеш 90, а тя после хоп 87.
Та писна ми вече, аз искам ТД или ТДИ, 2-ка - това е едната крайност. Другата крайност е пак 2-ка ама ГТИ 16В.
Кажете кво да прайм че как е тръгнало ...... скоро няма да взема нищо.
EDIT: Айде и една анкетка да сложа.
Каква кола да си взема.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен:
1. Голф 2 много на дърто отива
2. ГТИ като си карал дизел забрави.. не можеш го изплатиш и да се кефиш на карането
3. Полото - има вероятност да не е издухано толкоз колкото голфа да речем.. - по-малка кола по-малко километри, особенно ако не е била служебна. Ама е по-малка, ма ще се дърви повече на светофарите
4. Голф 3 ТД класика ама за ТД шанса да е > 500 000 е много сериозен
От там на сетне квот ти легне...
За ТДИ не знам дали да те съветвам да си мислиш, щото задългително няма да му е в ред турбината...
2. ГТИ като си карал дизел забрави.. не можеш го изплатиш и да се кефиш на карането
3. Полото - има вероятност да не е издухано толкоз колкото голфа да речем.. - по-малка кола по-малко километри, особенно ако не е била служебна. Ама е по-малка, ма ще се дърви повече на светофарите
4. Голф 3 ТД класика ама за ТД шанса да е > 500 000 е много сериозен

От там на сетне квот ти легне...
За ТДИ не знам дали да те съветвам да си мислиш, щото задългително няма да му е в ред турбината...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
аз макар да съм с Голф, бих ти препоръчал ако намериш да вземеш Поло ТДИ, защо:
-ами по ново е - модела е края на 95
това е модерна кола
-цената е по-добра - м/у 5000 и 7000 можеш да намериш ако имаш късмет и търпение
-на по малко км/както споменаха колегите по горе/
-имат много екстри, включително еърбег,клима и хидравлика
-Полото не е накичено като голфа с много пластмаси и др. отвън - по-малко ядове
-по ниски експлоатационни разходи
-мотора е от голф - 90к.с.
-като минус мога да посоча само багажника - малък е, но винаги можеш да си вземеш външен ако е толкова зор
...аз също се двоумях м/у Голф и Поло, но в краина сметка се спрях на Г3, защото след 2 мес. вече ми беше писнало+има повече голфове+не намерих подходящо поло+голфа ми изпадна много добре и не беше за изпускане.
-ами по ново е - модела е края на 95

-цената е по-добра - м/у 5000 и 7000 можеш да намериш ако имаш късмет и търпение
-на по малко км/както споменаха колегите по горе/
-имат много екстри, включително еърбег,клима и хидравлика

-Полото не е накичено като голфа с много пластмаси и др. отвън - по-малко ядове

-по ниски експлоатационни разходи
-мотора е от голф - 90к.с.
-като минус мога да посоча само багажника - малък е, но винаги можеш да си вземеш външен ако е толкова зор

...аз също се двоумях м/у Голф и Поло, но в краина сметка се спрях на Г3, защото след 2 мес. вече ми беше писнало+има повече голфове+не намерих подходящо поло+голфа ми изпадна много добре и не беше за изпускане.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”