Мнение за Avitel

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
oho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнение за Avitel

Мнениеот oho » Пон 24 мар 2008 15:51

Здравейте

Днес ходих в Авител да ми сложат свястна музика на колата (нов player, две пищялки, два баса, две коаксиални колони). Правих сайта на тази фирма и ми се сториха професионалисти. Но от тук започва истинското разочарование за мен... който иска да чете и да има едно на ум, ако реши да се довери на тях.

Разбрахме се за ранен сутешен час, за да свършат за час и половина, но висях почти 5 часа.

Направи ми впечатление като отидох, че всички са с работно облекло и си постилат преди да влязат в колата, което много ме зарадва - помислих си "Ще си платя повече пари, но ще знам че всичко ще бъде направено както трябва!". Е, не стана точно така. След смяната на музиката докато се прибера до нас мигачите няколко пъти ми се пуснаха сами. Музиката от време на време има едно съскане и още няколко забележки. А освен това се появи и някакво тракане в таблото...

При обаждане от моя страна в сервиза им, за да ги питам няколко неща, човека, който изглежда е главен там, ми каза "Не мислиш ли, че съм много зает, за да ме занимаваш с такива глупости?!".

И до тук.

Не знам сега дали да ходя изобщо при тях да им кажа за мигачите и тракането и да ги помоля да си го оправят или да търся истински майстори. Преди мен един якичък бизнесмен си върна джипа и каза, че има проблеми с телевизора, така че явно е редовно явление там.

Втори път не бих си направил нещо по колата там и бих посъветвал мои приятели и познати да търсят друга фирма. Колкото и да съм разбран и да се опитвам да гледам оптимистично на нещата - те са такива каквито са, а именно - разочарование от Avitel.

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Пон 24 мар 2008 17:43

Най-добре иди да погледнат може да разберът къде са омазали работата (дано да е някоя дреболия)

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Пон 24 мар 2008 17:59

и аз съм мн разочарован от тях за последните съвети , търсех елипси за един приятел предложиха ми херц нз модела но бяха към 200лв и бяха ужасни и после разбрах работата препоръчали са ми да зема тези защото не са добри и не ги купуват :(

Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот amonev » Пон 24 мар 2008 18:44

Към края на миналата година си поръчах компонентна система Херц на цена в сайта 165 лева. Обадих им се, попитах ги това което ме интересуваше, дори казаха че ще ми направят отстъпка на 145 лева, защото излиза по-новият модел. Поръчах я, след два дни дойде ... на цена 165 лева /наложния платеж, не цената с доставката!/ :shock :? :shock

No comment!

Потребителски аватар
oho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот oho » Пон 24 мар 2008 18:45

А забравих и да напиша, че отпред сложиха пищялки и басове Hertz, а отзад, на задните врати, понеже нямали Hertz ми сложиха коаксиални Pioneer. Казаха че няма проблеми, но те едва се чуват. Нормално ли е да е така?

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пон 24 мар 2008 18:53

Аз от магазина на Авител съм си купувал музиката (Усилвател.Педна Линия.Кабели)(Задната линея е от TOYAGA CENTUR) Много съм доволен от нещата но тезе от магазина в сервиза не съм ходил сам си ги слагах и не съм ги питал за мнение, просто знаех за кво отивам там, купих го и айде чао... 8) Добре че не се набих в сервиза да правят нещо... :roll:

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Пон 24 мар 2008 18:56

мисля че е нормално да се чуват по слабо защото ти седиш най отпред , и малко или много се заглушават

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пон 24 мар 2008 19:18

oho написа:А забравих и да напиша, че отпред сложиха пищялки и басове Hertz, а отзад, на задните врати, понеже нямали Hertz ми сложиха коаксиални Pioneer. Казаха че няма проблеми, но те едва се чуват. Нормално ли е да е така?

Pioneer в никакъв случай не отстъпват на Hertz,а тези басове не е ли редно да са отзад :roll: вместо отпред?

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Пон 24 мар 2008 22:09

Аз лично с Авител немам проблеми-говоря за магазина!В сервиза не съм ходил и не бих отишъл,щото музиката си я правя само в ДЕК,където са уникални професионалисти(се пак са ми приятели и може да съм малко пристрастен) :wink:

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пон 24 мар 2008 22:25

аз мога за момента да кажа само добри неща за Авител,познавам почти всички там и доста неща са ми вършили без проблем,преди 3 години работех там и на повечето от хората им знам работата,но винаги има и такива които са недоволни то това е ясно на всякъде и на мен не ми приятно като ми върнат някоя S-ka но какво да се прави :lol:

Потребителски аватар
oho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот oho » Вто 25 мар 2008 8:21

everlastt написа:мисля че е нормално да се чуват по слабо защото ти седиш най отпред , и малко или много се заглушават

Ами дори да си долепя ухото до задните колони пак се чуват много слабо. Питам дали е нормално за да ходя да им връщам и това да оправят?

Oxyde написа:Pioneer в никакъв случай не отстъпват на Hertz,а тези басове не е ли редно да са отзад вместо отпред?

Снощи погледнах книжката към колоните на Hertz и там така е отбелязано - на таблото пищялките, а басовете долу на предните врати.

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Вто 25 мар 2008 8:57

Намали предните колони от стереото и остави само задните да свирят и тогава ще стане ясно дали нещо не е наред. Най добре отиди отново при тия мушмуроци и им кажи че са некадърни ...и да си оправят мизерията .

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Вто 25 мар 2008 10:37

Да, това че не ги чуваш е от настройките, но другите неща дето чета са много кофти...един приятел също има оплакване... Добре че моята музика не ходих да ми я правят някъде, ами с колегата GOLF5_ABT я свързахме(за момента е супер, няма странични звуци), като предварително си бях подбрал компонентите, за което съм му много благодарен :)
Нооо колега оho...имам една забележка към теб ;) Нправил си две грешки:
1. Трябвало е предварително да се допиташ и да се поинтересуваш може би малко повече относно това, какво да сложиш в колата, защото когато ги оставиш да преценят в сервиза може и е напълно вероятно да има разминаване в очакванията ти ;)
2. Да попиташ, след като си закупил всичко необходимо, къде е най-добре да си свържеш музиката...

пп: моят съвет все пак е да се върнеш там и да им кажеш с леко сърдит тон да оправят всичко, да е както трвбва или да си прибират чарколяците и да ти връщат парите, защото не си доволен!

Потребителски аватар
ganio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ganio » Вто 25 мар 2008 15:33

oho написа:
everlastt написа:мисля че е нормално да се чуват по слабо защото ти седиш най отпред , и малко или много се заглушават

Ами дори да си долепя ухото до задните колони пак се чуват много слабо. Питам дали е нормално за да ходя да им връщам и това да оправят?
врати.
Ако магнита се е добрял до метал (във вратата) звука става един много слаб (само пищялките работят едвам-едвам)

bobb2003
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobb2003 » Пет 28 мар 2008 17:40

От отзивите които чувам(на само тук),Авител са еквивалент на Юнитрейд Х - скъпо,но за сметка на това некачествено :banghead:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”