Проблем с FM трансмитер ?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
don_kosme
Автомобил:
Двигател:

Проблем с FM трансмитер ?

Мнениеот don_kosme » Вто 25 мар 2008 19:59

Здравейте.На скоро забелязах този проблем-трансмитерчето си работи мн добре ,но само когато карам някъде в квартала или на места където няма активно движение. Щом навлеза в задръстване ,светофар или място с натоварено движение почва да пръщи ужасно много ... Някакви идеи на какво се дължи това ? И евентуално ако взема по-скъп трансмитер дали ще се оправи проблема ? Сега съм с един за 10 лв,който работи само на 107.5 и няма никакви опций освен изход за МП3 ?

P.S Ако проблема е от евтиния трансмитер моля да ми препоръчате нещо около 30-тина лв ?

П.С2 С VW Passat 89-та съм с оригинално касетофонче :) (ако въобще има значение) :)

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с FM трансмитер ?

Мнениеот so.sec » Вто 25 мар 2008 21:02

Колега аз отдавна се отказах от тази система именно поради тази причина - получават се страшно много смущения и качеството на звука е незадоволително. Аз ползвах ето този който тогава купих за 30 евро - http://cgi.ebay.de/MAXFIELD-MAX-T-01-Po ... p1638.m124

Ефекта беше като при теб и го върнах. Може би по-скъпите са по надеждни но аз се отказах. По добре си вземи адапторна касетка за да слушаш от каквото слушаш на касетофончето. звука пак не е перфектен но е по-добре.
mod edit: musura

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 25 мар 2008 21:14

Ipod имамт трансмитери но не знам как са като качество ... Аз също обмислях такъв вариант за моя касетофон GAMMA, но си купих XCarLink и съм много доволен .... за твоя касетофон обаче не знам дали има :(

don_kosme
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с FM трансмитер ?

Мнениеот don_kosme » Вто 25 мар 2008 21:28

so.sec написа:...

Мерси ;) Гледам сега има една промоционална в Техномаркет Европа за 19 лв на Belkin. Смятам да я взема ,защото другия вариант е 120 лв за СД...

don_kosme
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don_kosme » Сря 26 мар 2008 20:16

Колеги помагайте... Днеска си купих въпросната адаптираща касетка от Техномаркет за 19 лв на Belkin.Слагам касетката в радиото пускам Мп3-то и нито звук нито шум ... :( Сега ФМ трансмитъра ми шуми и немога да слушам,това с касетката неработи и немога да си купя радио със СД защото на Пасата пласмасовите панти около радиото са разбити и вътре ще плува ... ? А иначе касетката не работи пробвах с 2 мп3-плейъра. Най-вероятно не е от устройството а от мойто радио ?

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Сря 26 мар 2008 20:35

Не работи или се изключва сама ? Защото при мен си излиза сама.

don_kosme
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don_kosme » Чет 27 мар 2008 7:31

Не изобще неработи.Слагам я радиото си я приема и после се чува само един слаб шум и това е ...

vw_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_power » Чет 27 мар 2008 17:08

Значи ако ФМ трансмитера ти има изходна стереобукса за слушалки не може ли от там да си прекараш кабелче до предусилвателя на касетофона и работата ще заспи :wink:
Няма да имаш никакви смущения :!:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”