KAT- Актове
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
KAT- Актове
Колеги имам въпрос
Каде се плащат актовете от КАТ
Вчера ми праснаха един и понеже до сега не са ми писали незнам къде се плащат
.Благодаря на отзовалите се 
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
олелел,лошо бре колега.Неможа и да им бутнеш нещо,или с паяк са те отнеслиcreativs написа:da__buzz написа:отиваш на гишето за актове ще ти дадат едно талонче и в банката(всеки кат има банка) ще го платиш
Гишето за актове в КАТ нали, а някой знае ли каква е глобата ( каква сума и вземат ли се точки ) за престой в забранен участък и то в насрешното
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
LILO&STICH написа:олелел,лошо бре колега.Неможа и да им бутнеш нещо,или с паяк са те отнеслиcreativs написа:da__buzz написа:отиваш на гишето за актове ще ти дадат едно талонче и в банката(всеки кат има банка) ще го платиш
Гишето за актове в КАТ нали, а някой знае ли каква е глобата ( каква сума и вземат ли се точки ) за престой в забранен участък и то в насрешното
Колега нямаше начин , щото го отнесохме много хора

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
-
kircheto
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=57947
прочети си тук...малко ме съмнява да е било преди 6 месеца..щото моята случка с фишовете беше горе долу от тогава..но да не спорим..виж си в закона..
прочети си тук...малко ме съмнява да е било преди 6 месеца..щото моята случка с фишовете беше горе долу от тогава..но да не спорим..виж си в закона..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”