спрей за палене
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
спрей за палене
Гледам на Метро има спрей за лесно запалване на бензинов двигател в студено време.Пръска се във входа за въздух,след това се стартира мотора.Някой пробвал ли го е,че съм си патил при -10 и не ща повече такива проблеми.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Че то при нас морето почти няма такива температутри.
Смяна на свещи , проверка за липсващ цилиндър / мерене на компресия/ ,изтощен акумулатор, кабели за свещите, капачка и палец.
Като гледам най- евтин е на "Бестимекс" и на "Den Braven" Русе -082/845253 .Цена с ДДС 5,18 лв./400 мл/
Не работя там и не им правя реклама но цената си е ниска.Често купувам различни неща от тях .

Смяна на свещи , проверка за липсващ цилиндър / мерене на компресия/ ,изтощен акумулатор, кабели за свещите, капачка и палец.
Като гледам най- евтин е на "Бестимекс" и на "Den Braven" Русе -082/845253 .Цена с ДДС 5,18 лв./400 мл/
Не работя там и не им правя реклама но цената си е ниска.Често купувам различни неща от тях .
Последна промяна от kris11 на Вто 22 ное 2005 11:12, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Както Miki споменава, тези спрейове са дефакто етер. По принцип помагат, аз съм ползвал на сдухан дизел, но са ми обяснявали, че не е много полезно за двигателя заради детонациите, но ако закъса много човек - върши работа.
Номера е, да се пръска максимално близо до колекторите, ако филтъра е настрани с дълги тръби - разкачаш тръбите и пръскаш.
Номера е, да се пръска максимално близо до колекторите, ако филтъра е настрани с дълги тръби - разкачаш тръбите и пръскаш.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:Етера нямаше ли упойващ ефектда не заспиш на запаления мотор отгоре
мани-мани

Като ученик правехме едни авиомодлеи с двутактови мотори - горивото беше етер + рициново масло

Е добре,аз не казвам,че ще паля всеки ден по този начин,но ако закъсам някъде на село при -15,ще ми се иска да имам нещо такова,та ако ще и да си има разни кусури.Важното е да има ЕФЕКТ,това искам да знам.
И аз си мислех,че има етер вътре,защото не виждам какво друго може да е.
Благодаря за информацията.
И аз си мислех,че има етер вътре,защото не виждам какво друго може да е.
Благодаря за информацията.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”