проблем с крадците
- jimmy_23
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с крадците
Колеги ще ви помоля за малко съвети случая е следния:след като за 2ри път ми откраднаха мигачите и блендите на Голф 3 реших да се допитам до хора които няма начин да неса минали по този път не че съм за 60 лв. ама защо да ставам спонсор на някои лентяй.Та питането ми е следното продават ли се някакви декоративни решетки на мястото на мигачите и блендите и ако да откаде мога да си купя такива или ако можете да ми предложите някакъв компромисен вариант
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
KOLEGII ISKAM DA VI USPOKOQ NE STE EDINSTVENITE KOITO STRADAT OT "EVTINITE BANDITI" AZ STRADAM NAI MN OT VSI4KI VAS VZETI ZAEDNO AZ SI KUPIX KOLATA GLEDAX SI Q MN I SLED KATO SLOJIX ALARMATA RESHIX DA XODQ DA SPQ PRI EDNA LUBOVNICA U TQX AM NEZNAM ZASHTO ME BQXA XARESALI TA MI GEPIXA MIGA4ITE I KAPAZITE OTPRED OSTANAXA SAMO GABARITITE I ANTENATA VTORIQ PUT KATO OTIDOX TAM MI OTKRADNAXA I PRU4KATA NA ANTENATA KAPAKA NA DQSNOTO OGLEDALO(qvno sa iskali da svalqt cqloto ogledalo) NO VAJNOTO E 4E KRADAT QKO I NQMA KAK DA GI USETITE NIKOQ ALARMA NE SE PUSKA KATO GI KRADAT I TOVA NE E LOSHOTO AZ GI SLOJIX 2RI PUT I POZNAITE PAK GI OTKRADNAXA I SEGA SAM SAMO NA KRU64ICI OTPRED... VIE SI RESHAVAITE DALI DA SI SLAGATE KAPACI I MIGA4I KRADAT SE MNOGO.
DRUGI VARIANTI IMA IMA MREJI4KI IMA KAPA4ETA IMA I DRUGO PRAVISH SI TAKA 4E ZAPUSHVAT S KIT DUPKITE I NQMASH PIGA4I OTPRED I GI PRAVISH S JULTI4KI ILI KAKVITO SI ISKASH CVQT KRUSHKI NA MQSTOTO NA GABARITITE!
p.p. az xvanax edin takuv kade krade qde boi am neznam dali sega e jiv shtoto dokato se gur4eshe 4itaxme posle neznam 4e imashe xora i se razvikaxa.no sledvashtiq put shte otreja nqkoi prust s udovolstvie.
ne se pritesnqvaite okolo 60 procenta ot golfovete v moq grada sa s dupki otpred i nqma nishto!
DRUGI VARIANTI IMA IMA MREJI4KI IMA KAPA4ETA IMA I DRUGO PRAVISH SI TAKA 4E ZAPUSHVAT S KIT DUPKITE I NQMASH PIGA4I OTPRED I GI PRAVISH S JULTI4KI ILI KAKVITO SI ISKASH CVQT KRUSHKI NA MQSTOTO NA GABARITITE!
p.p. az xvanax edin takuv kade krade qde boi am neznam dali sega e jiv shtoto dokato se gur4eshe 4itaxme posle neznam 4e imashe xora i se razvikaxa.no sledvashtiq put shte otreja nqkoi prust s udovolstvie.
ne se pritesnqvaite okolo 60 procenta ot golfovete v moq grada sa s dupki otpred i nqma nishto!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нема спасение колеги един път преди бая години оставих голфа на улицата,попринцип ми е в гаража на къщата и след 2 часа халогени,предна емблема,и задна емблема на петата врата волксваген....
Да знае от къде да си напазарува и той
п.с. шегувам се колеги,ама ако те пита и за блок вече има уловка
jimmy_23 написа:ripai написа:В кой квартал си колега
Надеждазащо
Да знае от къде да си напазарува и той

п.с. шегувам се колеги,ама ако те пита и за блок вече има уловка

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”