Закарах бившата си кола - червена 11-ка за смяна на водно съединение, вакуумен маркуч и жило на газ + диагностика на вибрации, които се появиха след като ми смениха в предния еба* сервиз съединителя
1.Вакуумния маркуч е толкова голям че се вади с поглед, грам скобичка няма...
2.Диагностиката на вибрациите - казаха не е съединител както си мислех, ще го занесат в 1 близък сервиз да оправят генерацията - ми квото можаха направиха, понамалели - НИЩО подобно
3.Смяна на жило на газта - засега работи
4.Върха на сладоледа и най-трудното нещо в майсторския бизнес - смяна на водно съединиение - маркуч за подгряване на карбуратора - сложили хубав нов, сложили 2 скобички, обаааче - обезвъздушаването са го направили с третия си крак..
Тръгвам да се прибирам - колата почва да прекъсва на газ - цъкам на бензин - върви но почва да се мъчи, гледам термометъра - опааа - доста над последна бяла черта, още малко и ще влезе в лютеницата - гася, авариики и отварям да видя - вода НЕМА, налях цял един литър и половина - толкова колкото е изтекло като са сменяли маркуча - другото го нЕма в цЕлата схема ..
Наливам водата, псувам, гледам някой да не ме отнесе и запалвам тя гасне - чакам още - пак - пак гасне - след 20 мин изстина и успях да запаля и да завърти водата - двигателя беше запекъл чак

Добрата новина е че не се отразява сега на работата на двигателя
и не се усеща нещо да чука или да трака.
Кофтито е че не ми дадоха бележка за ремонта, не ми се чакаше да вкарат колата в компютъра им, и не мога да докажа че всичко това е станало в следствие на техния "ремонт".
Ще се примиря, като им сипя малко храна по форума.
БТВ - за този сервиз никъде нищо не е писано по никой форум,
1 колега ми го препоръча само.