С фолията ясно.
Някои правил ли е тониране с потапяне в разтвор? доколкото знам заводското тониране е точно такова и май идеята по-михаресва от лепене на фолио.
Фолиране на стъкла
bodlivez написа:С фолията ясно.
Някои правил ли е тониране с потапяне в разтвор? доколкото знам заводското тониране е точно такова и май идеята по-михаресва от лепене на фолио.
Ми аз нензма къде го правят точно това, но ми е интересно .... ако може някой да го направи като завофдско ще съм му благодарен

Някой нямали малко инфо да каже къде по Сф го правят това ...

- dgenkov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам сложено фолио на стъклата на задните врати и на най-задните странични стъкла на комбито (тези на багажника) и щора на задното стъкло.
Интересува ме как стои законово проблемът с тъмните стъкла, могат ли да ми направят проблеми или да ме глобят за това, знам че на времето имаше акции срещу такива стъкла, но тогава не съм имал и не съм обърнал голямо внимание на проблема.
Интересува ме как стои законово проблемът с тъмните стъкла, могат ли да ми направят проблеми или да ме глобят за това, знам че на времето имаше акции срещу такива стъкла, но тогава не съм имал и не съм обърнал голямо внимание на проблема.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dgenkov написа:Аз имам сложено фолио на стъклата на задните врати и на най-задните странични стъкла на комбито (тези на багажника) и щора на задното стъкло.
писано е много по темата . проблем правят ако ти са затъмнени предните стъкла на вратите и предното стъкло.за задните няма проблем ако имаш 2 странични огледала
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...............
Кои са тия места?VW_Golf_2 написа:Наистина процедурата за лепене на фолио е много лесна но ако не искаш колега да се занимаваш съм чувал от приятели че има места на които лепят и не взимали по много пари по 15 лева на стъкло със тяхно фолио и казват че било някакво американско.
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...............
Кои са тия места?VW_Golf_2 написа:Наистина процедурата за лепене на фолио е много лесна но ако не искаш колега да се занимаваш съм чувал от приятели че има места на които лепят и не взимали по много пари по 15 лева на стъкло със тяхно фолио и казват че било някакво американско.
- bodlivez
- Автомобил:
- Двигател:
Стига с тези фолия,
искам алтернатива с която да си тонирам равномерно и перманентно всички стъкла (включително предното) и да неможе да се разбере че колата е излязла от завода с 0% тониране. Щом това е възможно за очила със сигурност е възможно и за автостъкла, проблема е че май не се прави в БГ.
Ако някой има инфо - да дава щото дето попитам и ме пращат към някакви мутро/цигански изпълнения с 99% тонирани задни 3 стъкла и 0% предни 3, дето с моя голф няма да стане, та малко взех да се поотказвам даже....
искам алтернатива с която да си тонирам равномерно и перманентно всички стъкла (включително предното) и да неможе да се разбере че колата е излязла от завода с 0% тониране. Щом това е възможно за очила със сигурност е възможно и за автостъкла, проблема е че май не се прави в БГ.
Ако някой има инфо - да дава щото дето попитам и ме пращат към някакви мутро/цигански изпълнения с 99% тонирани задни 3 стъкла и 0% предни 3, дето с моя голф няма да стане, та малко взех да се поотказвам даже....
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите аз съм с 5 годишно фолио от битака
и доиде време да го сменям но има един огромен проблем с свалянето ми пада целофана а боята дето беше на него остана по прозореца даите съвет как да го сваля без да се чегърта понеже не пада с вода и спирт и по груба кърпа, в краина сметка ще пръсна съклата и ще сложа нови че ми се намират 

- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
golf_sport_team написа:здравеите аз съм с 5 годишно фолио от битакаи доиде време да го сменям но има един огромен проблем с свалянето ми пада целофана а боята дето беше на него остана по прозореца даите съвет как да го сваля без да се чегърта понеже не пада с вода и спирт и по груба кърпа, в краина сметка ще пръсна съклата и ще сложа нови че ми се намират
преди 2 месеца махах старото.. същата ситуация беше и при мен.. боята си остана.. пръснах го с обезмаслител и после с гъба за чинии.. свалих го за 2 часа на буса..
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”