счупени прахоуловители
счупени прахоуловители
Преди няколко месеца си смених предните амортесиори (sachs) заедно с тампоните и прахоуловителите. Сега, когато си смених гумите видях, че и двата прахоуловителя са счупени - защо... божа работа. Ако карам така ще се скапат ли амортесиорите, все пак доста се изръсих за тях?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:маншони от рейка за кадет без хидравлика-стават точно и са си гумени. по една опашка от свиня горе и долу на амортесьора и си пушка!
белята е че трябва пак предница и разглоби/сглоби, реглажи...абе кинти един вид...
А не могат ли да се отвинтят само отгоре, после да се набута амортесьора, да се сложат бозите, и в обратен ред?

Няма реглажи няма чудо няма нищо, може и на земята да си стои и да стане си мисля?
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:А не могат ли да се отвинтят само отгоре, после да се набута амортесьора, да се сложат бозите, и в обратен ред?![]()
Няма реглажи няма чудо няма нищо, може и на земята да си стои и да стане си мисля?
Точно ти ли питаш дали може???

Мисля даже че си виждал как става, а имай на предвид че на Пасата е много по-лесно от на Поло.