Маркуч за картерните газове на ГОЛФ 2 MI
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така нека да поясня нищо не разбирам от коли но колата е : Голф 2 1988 двигател 1.8 МОНО , на вапросната пластмаса има знака WV , намира се зад двигателя малко на по високо ниво в единия и край влиза маркуча за парите както го казахте надява се на една пишка в другия и край има по широк маркуч който води кам ваздушния филтър тази капачка има 3 болта разположени отгоре на нея . Жалко че не направих снимка
ама вие ще ми простите невежеството . Благодаря

опростяването е майка на насирането
аз съм с Голф 3 2.0 при мен има същите маркучи... Ако твоят се е скъсал на право място можеш да го замениш с маслоустойчив маркуч с подобен размер... Гледай да го закрепиш далеч от главата на двигателя, че основно заради това тоя елемент е с ускорено стареене- от жегата де...
Ако маркуча се е скъсал на някое супер специфично място /при мен входа в кутията с трите винта е супер уникален/ можеш да си поръчаш нов такъв... Моят струваше 30 и кусур лева и го взех, ако не се лъжа от Елит авто на Козлодуй.
Ако маркуча се е скъсал на някое супер специфично място /при мен входа в кутията с трите винта е супер уникален/ можеш да си поръчаш нов такъв... Моят струваше 30 и кусур лева и го взех, ако не се лъжа от Елит авто на Козлодуй.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”