може ли да изгори горивната помпа,ако...?
може ли да изгори горивната помпа,ако...?
понеже искам да си засека колата докато ми изкасне да я карам и да налея 10л,но ми казаха ,че може да изгори горивната помпа,при инжекционите било вероятно това.вярно ли е?(моята е инжекция..
)възможно ли е това дайте съвет ,че незнам кво да права

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако си я пълниш ти - както АЗ правя на бензиностанциите. Си наливам винаги до първото изключване на колонката ... без да я обезвъздушавам и т.н. ... та от изключване до изключване си я засичаш без проблем колко гори ... дори малка грешка да имаш +/- 0,5л/100км си е нормално ... те и пътните условия са ти различни и т.н. ... пък и кво ти пука колко гори с точност ... сипвай и карай .. и това е! Така или иначе като я знаеш колко гори няма да сипеш с точност колкото ти трябв ад аза стигнеш до някъде!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DMX написа:и аз така си мислехдо изключване на пистолета да пълня,просто искам да знам колко ми гори щайгата
Точно така 0,5л не бие мечки, а за бронята - вж по автоморгите /моята я купих в този й вид - нищо не съм променял, освен алуминиевите джанти и не съжалявам за покупката им, въпреки че май ще трябва да понапасвам едната, ако много вземе да ме дразни/
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”