за 10 лв по-добре да си отидеме на Бояна и ще си направиме по-хубаво шоу
Сори за спама ама прекаляват с таксата !!!
29.03 (събота) Откриване на сезона на Божурище :)
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еваля братче най-накрая некой да каже нещо умноMasserati написа:KOCMOC написа:за 10 лв по-добре да си отидеме на Бояна и ще си направиме по-хубаво шоу
за 10 кинта,ако се събереме 10 човека на Бояна ще се направиме на винкели(стига да си носиме по 1 шофер)и ще си изкараме къде къде по - яко.

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Ми дайте направо да се разбираме нещо за събота,че аз без туй неделя съм на работа и няма да мога да дойда на месечнатаveritas написа:Еваля братче най-накрая некой да каже нещо умноMasserati написа:KOCMOC написа:за 10 лв по-добре да си отидеме на Бояна и ще си направиме по-хубаво шоу
за 10 кинта,ако се събереме 10 човека на Бояна ще се направиме на винкели(стига да си носиме по 1 шофер)и ще си изкараме къде къде по - яко.

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
pironski написа:ЗА КАКВО ДА ИМ ПЛАЩАМ 10ЛВ. НА ТИЯ ПОМИЙ!?!
![]()
На мен миналата година не ми се даваха 6лв,а ся ще им дам 10лв. наеш ли кога точно НИКОГА
Разбирам да предлагат някакви удобства като например скамейки на който хорато спокойно да могат да седнат и да си гледат драг-състезанйето и т.н!!!А не постоянно да се гъчкат и да се бутат да излизат на пистата хора заради който да бавят стартовете и т.н
Е сори за острия езих,ама нема да стане,дай сега като ще е последен сезон и да се налапат от такси за входа от бедните хорица дето искат малко от малко да се порадват на постигнатото на хората който имат възможност да си пипат по колите и да ги правят ризачки.
Айде със здраве и приятно гъчкане на заплатилите си ВИСОКАТА такса от 10лв.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
bomber написа:pironski написа:ЗА КАКВО ДА ИМ ПЛАЩАМ 10ЛВ. НА ТИЯ ПОМИЙ!?!
![]()
На мен миналата година не ми се даваха 6лв,а ся ще им дам 10лв. наеш ли кога точно НИКОГА
Разбирам да предлагат някакви удобства като например скамейки на който хорато спокойно да могат да седнат и да си гледат драг-състезанйето и т.н!!!А не постоянно да се гъчкат и да се бутат да излизат на пистата хора заради който да бавят стартовете и т.н
Е сори за острия езих,ама нема да стане,дай сега като ще е последен сезон и да се налапат от такси за входа от бедните хорица дето искат малко от малко да се порадват на постигнатото на хората който имат възможност да си пипат по колите и да ги правят ризачки.
Айде със здраве и приятно гъчкане на заплатилите си ВИСОКАТА такса от 10лв.и аз ще пропюсна
2 лева е входа