Спирачни дискове и накладки - какви, от къде , колко ?!?
>
Аз 4ух 4е тези брембо вентилираните дето са нарезани били пълни боклуци,то си е и така не може да има такива дискове за 60 или 100 лв това са най малкото менте.И аз съм за смяна на предните дискове имисля в Хеед да отида както казва колегата Ицо ще ти предложи добро ка4ество и добра цена
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
аз питах в хеед за такива дискове за полото и ми обявиха нещо от сорта на 192 кинта ама за 2 та или за 1 не помня, сега чакам да се доизтърка феродото от моите накладки и се хвърлям на беендикс дискове и накладки от руди 96 са съм и с такива накладки и съм супер доволен никакво скърцане, на баща ми на лагуната сменихме дискове и накладки и на бендикс и няма никакъв проблем.
Моито мнение ако искаш нещо по евтино и качествено това е твоя отговор
Моито мнение ако искаш нещо по евтино и качествено това е твоя отговор

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Аз преди 2 години го правих това упражнение. Взех си Брембо от Аутоплюс 42лв. плътни. Накладки Texstar изкараха 27000, но след 18 яко скърцаха. Цлед това сложих MAFF за 500 км.. Много твърди, но идеално изправиха набраздения диск. Сега съм с накладки Pagid на 23000 добре се държат не свирят. Тази седмица ще ги свалям за проверка на дебелината. На дисковете имам бележки за износването. Показват, че още могата да се карат.
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хмм, не знам за АТЕ, но мойте накладк ина АТЕ скърцат от самото начало
като загрееш спирачките изчезва това , но след 5 минути е пак същото
ианче си спират уж, ма определено не мисля, че са на някакво високо ниво, поне тези, които имам, шубе ме е да натискам рязко, не ми дават хубаво усещане за сигурност, както съм имал на други коли
като загрееш спирачките изчезва това , но след 5 минути е пак същото
ианче си спират уж, ма определено не мисля, че са на някакво високо ниво, поне тези, които имам, шубе ме е да натискам рязко, не ми дават хубаво усещане за сигурност, както съм имал на други коли
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
bu4komobil написа:а за ATE?какво ще кажете?на моята колица съм с такива и съм много доволен от тях
Аз съм много доволен от ATE и вчера си поръчах и задни дискове и накладки. Мисля че вършат идеална работа. А колкото до скърцането само да вметна че ако не сменяте или поне не струговете дисковете когато слагате нови накладки има много голяма вероятност след това накладките да скърцат. Не зависи от марката а просто по улеите се събира прах който скърца.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”