Проблем със задната чистачка на поло
Проблем със задната чистачка на поло
Колеги имам малко въпросче относно задната чистачка,работи ми само когато и се подаде вода от дюзата за водата,разтрива 3-4 пъти прозореца и спира - дотук е нормално, но когато включа просто да чисти при дъжд -не поема.Каква може да е причината? Възможно ли е да е от бушонче или проблема е другаде .
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Просто най вероятно контакта е зацапан!
Имаш ли допълнителен бутон на лоста отстрани? Коя година ти е колата? Гледам си писал и друга тема дето е заключена вече ... кажи буквите на мотора ... защотото 1,6 101 коня има само комби и седан ... другото е 1,4 16В което е 101 коня ... просто разясни малко повече за коалта пич и тогава задавай въпроси ... все едно аз да те питам унас в хладилника има ли сирене и ако НЕ ... ЗАЩО няма?

Изжинявай че не споменах за модела на колата. - полото е 1.4 ,75 магарета, 16V-бензин,2001 г.,абе количката е добра ама от време на време прави по някоя беличка. Та става на въпрос за лоста за чистачките,на края на този лост има едно копче за включване на задните чистачки,вклучват се като се натисне на вътре.Надявам се че някой се е сблъсквал с този проблем,за да укаже съпорт
въпреки че се съмнявам да е от някакви препарати,защото съм я взел от една девойка,която явно само я е карала колата.и освен да натиска газта и да се 4ервисва нищо друго май не умее да прави
а възможно ли е да има два бушона за задната чистачка-единия да е свързан с пръскалката и задната чистачка, а дригия само с задната чистачка.Възможно ли е да се разглоби това лосче за да се провери бутона и как става?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”