Питам това защото кабелите там са се оголили тръгнах да ги изолирам. Даите съвет с ако да ги изолрам да е температур устоичво.
[size=9][color=red]mod edit: musura[/color][/size]

Какво е ова че не мог да разбера ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
topsonik написа:andro_ написа:Ми туй е букса - съединява края на едната част на инсталацията от купето и от ЕКУ към кабелите за двигателя.Това е.
Благодаря ти за пояснението. Питам защото са ми силно оголени кабелите там и се чудя с какво да ги изолирам
Хм, до метал ли са оголени? Ако не - няма смисъл от допълнителни изолации.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
topsonik написа:Не не са ама се притеснявам да не стане фал
Ще стане със сигурност и има да си блъскаш главата с необясними проблеми.....аз 2 месеца се трових заради оголено кабелче от
ТПС-а,което даваше на маса и лъжеше компа,че съм отпуснал газта.....то беше едно дърпане и хълцане....сякаш колата бе заредена с пърцуца и бира едновременно....

Последна промяна от joker на Чет 27 мар 2008 14:55, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
bishop е американската фирма която прави перфектни ленти.иначе ако нети се дават много стотинки мисля че като идеш в някои електро магазин и искаш някакъв изолирбланд за
който да е топло узтоичив няма да ти вземат повече от 25-30лв. Другият вариант е да опиташ първо и обикновено цветно тиксо от магазина всичко по 1лв
който да е топло узтоичив няма да ти вземат повече от 25-30лв. Другият вариант е да опиташ първо и обикновено цветно тиксо от магазина всичко по 1лв
- topsonik
- Автомобил:
- Двигател:
SceVola_SICK написа:bishop е американската фирма която прави перфектни ленти.иначе ако нети се дават много стотинки мисля че като идеш в някои електро магазин и искаш някакъв изолирбланд за
Bishop ама не знам да ли е термоъстоичив иначе с него става здраво няма мърдане
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”