Да си купя ли това Golf- че?
- giotto
- Автомобил: VW Passat B7 Variant
- Двигател: CFFB
Колеги взех го Golf-чето. Удряно или не вече я взех. Колата върви перфектно, карах я диагностика, мериха пропускливост и компресия, закачаха я на VAG. На Пропускливост показваше между 2-3%. На VAG-a не показа никакви грешки. ABS-a, и всички други електроники си бяха в ред. Ами това е. Мерси на всички за мненията.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
giotto написа:Колеги взех го Golf-чето. Удряно или не вече я взех. Колата върви перфектно, карах я диагностика, мериха пропускливост и компресия, закачаха я на VAG. На Пропускливост показваше между 2-3%. На VAG-a не показа никакви грешки. ABS-a, и всички други електроники си бяха в ред. Ами това е. Мерси на всички за мненията.
тоя номер с пропускливостта

Щом те кефи карай с много здравеgiotto написа:Колеги взех го Golf-чето. Удряно или не вече я взех. Колата върви перфектно, карах я диагностика, мериха пропускливост и компресия, закачаха я на VAG. На Пропускливост показваше между 2-3%. На VAG-a не показа никакви грешки. ABS-a, и всички други електроники си бяха в ред. Ами това е. Мерси на всички за мненията.

- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”