Турбо проект (Golf 4 GTI)
Гледах я тази четворка на Тодор и никъде не е споменато за друга турбина(споменава се,че е ККК и е надута на 1.45bar)!А отностно сирокото на Ицо,бутала,биели и тем-подобни са си напълно сток на мотора,той ми го е казвал!
Последна промяна от PIPI на Чет 27 мар 2008 17:53, променено общо 1 път.
Аз мисля, че 320 к.с. на колелата няма как да стане със сток карантия. Ако надуваш на 1.5 бара, двигателят ще хвърля след 1-2 драга, гаранция и само ще правиш. За такъв надув, само ковани вътрешности - бутала, биели, колянов вал и така. Дори и да постигнеш приблизителна мощност, замислял ли си се за скоростна кутия, съединител?
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Мдааааа прави си както винагиPIPI написа:А отностно сирокото на Ицо,бутала,биели и тем-подобни са си напълно сток на мотора,той ми го е казвал!

От 150 коня към 400 +++ със стоковите карантий

п.с. Тия 370 коня дето си ме4таеш за тях замислил ли си се колко пъти ще ти строшат скоростната кутия , полуоски , колко СТОКОВИ биели ще изхвър4ат през блока и т.н. .... ( А такъв проект между другото за толкова коне не е НИКАК евтин

Ще ти кажа УСПЕХ

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а ето какво мислят и отингер по въпроса
OETTINGER turbocharger
OETTINGER sports exhaust system (down pipe, rear and front silencer, twin tail pipes Ш76 mm)
Recalibration of the engine management
Modified air intake tract
OETTINGER
max. power 169 kW (230 bhp) @ 5800 rpm
това на маховика ........
с всеки кон над това (понеже и абт са някъде около 240 с китовете) се отдалечаваш от здравината и всекидневността

OETTINGER turbocharger
OETTINGER sports exhaust system (down pipe, rear and front silencer, twin tail pipes Ш76 mm)
Recalibration of the engine management
Modified air intake tract
OETTINGER
max. power 169 kW (230 bhp) @ 5800 rpm
това на маховика ........
с всеки кон над това (понеже и абт са някъде около 240 с китовете) се отдалечаваш от здравината и всекидневността

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Няма ли кой да заключи тази тема
300 коня, 400 вола, 500 змея айде стига глупости
Пич, хората ти казват - сток няма да издържи - ти казваш-според мен ще издържи! След като толкова знаеш- защо питаш? Колегите се опитаха да ти обяснят,че тези дето ги мислиш няма да станат, ама ти пак твоята си знаеш- обясни ми смисъла на темата тогава.
Като пускаш тема се зачитай и замисляй малко какво ти пее радиото...
Като искаш триста и не знам си колко коня си избираш една фирма отиваш при тях е ти правят сетъп толкова ли е сложно

Пич, хората ти казват - сток няма да издържи - ти казваш-според мен ще издържи! След като толкова знаеш- защо питаш? Колегите се опитаха да ти обяснят,че тези дето ги мислиш няма да станат, ама ти пак твоята си знаеш- обясни ми смисъла на темата тогава.
Като искаш триста и не знам си колко коня си избираш една фирма отиваш при тях е ти правят сетъп толкова ли е сложно
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Не е сложно ама е скъпо бе батеFreeSoul написа:Няма ли кой да заключи тази тема![]()

А тука фантазий без пари дал господ .... Нека си свири , на мене не ми пре4и ,свикнах му и сега ми е забавно

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
1 мнение на ден , без съдържание на думата " коне" в негоLi4o написа:FreeSoul написа:Няма ли кой да заключи тази тема![]()
....
По-добре да пише в една тема, отколкото да пуска през ден нови теми или да цапа стари - така че, чети и се забавлявай, пък ако прекали с конете и фантазиите, ще се вземат вече по-сериозни мерки...

Сори за спама ама не се сдържах