скоростна кутия-нова или масло-решено
Така ,днеска майстора е свалил отворил там квото тряа и е установил ,че сьединителя на нищо не прилича.Така,че ще се сменя тия дни.Идеята е каква марка да купим.Знам ,че ЛУК са качествени ,но излиза кьм 300 и нещо лева.Майстора предложи някакьв вариант за около 250.Да се сьгласявам ли или да купя по-скьпия сьединител?
Сьединителя е сменен.Марката не я разбрах,но карах колата от Орландовци до Младост и до Дианабад и сьм доволен.Иска ми се да снимам стария сьединител и да ви покажа за какво става вьпрос-сьвсем изхабен и изтьнял,а пьк не боксуваше.Колата се оправи и сьм доволен,но имам вьпрос.
Нормално ли е докато е нов сьединителя ,като позагрее малко да замирисва на феродо?Сьс стария ми се е случвало само ако много газ дам на полусьединител,а сега в задрьстването по 1но време ми замириса за минута.
Нормално ли е докато е нов сьединителя ,като позагрее малко да замирисва на феродо?Сьс стария ми се е случвало само ако много газ дам на полусьединител,а сега в задрьстването по 1но време ми замириса за минута.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”