[quote="ACCELERATOR"]За съжаление днес открих, че филтърчето не само ми филтрира гадните звуци, ами и част от баса
Първоначално като го купувах и пробвах не бях забелязал, и почти веднага (като се прибрах) се заех да укрепям субуфера в багажника с ремъци, за да не се мърда. Сложих го в ъгъла на багажника, за да не пречи. После забелязах, че баса се чува малко по-тихо, а в съвсем ниския регистър разликата беше още по-голяма. Отдадох го на това, че съм преместил субуфера. Днес имах време да го сложа пак в средата и... разлика - никаква. Махнах въпросното филтърче, и чудо - баса пак се УСЕЩА, а не само се чува
Но проблема с гадния шум остава. Май ще трябва да търся кондензатор, дано се оправи с него.
Едит: м/у другото - кондензатор под 100лв не мога да намеря. То ако давам 100лв за кондензатор, май по-добре да сменя усилвателя

[/quote]
Ако си навит да пробваш с кондензатор за 5 лв те уреждам с един, няма да загубиш нищо. После ако искаш пак си сложи филтър. И не се лови на тия лъскави кондензатори за по 100 лв. Има български по 15-16 лв със същит функции просто нямат дигитален волтметър