Здравейте Колеги!
Имам желание да организирам среща на Клуба от цяла България.
Избрал съм място което според мен става за такова мероприятие защото е в Централна България,а това е Комплекс Люляци!
Искам да разбера има ли желаещи за такава СРЕЩА и дали правилно съм избрал мястото.
п.п. -междо другото цената на двойна стая е около 45лв.
комплекса е голям и има Ресторант,кафене,сауни,масажи и всякакви други удоволствия на прилични цени!!!
Датата която съм намислил е 26 април 2008г!
mod edit: dobrinb
Организирам среща на VW Фенове от Цяла България
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Относно Срещата
CyBeR SoUnD написа:На мен ми харесва идеята

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
То си има национален събор бе момчета... Четете малко повече. Ако всеки който му скимне тръгне да организира срещи, всяка седмица трябва да има такива. А и датата, която си предложил ми се струва доста близка, няма да ти стигне времето за организацията. Всъщност знаеш ли колко неща трябва да направиш ако искаш да се получи срещата? Не само да кажеш идвайте... 

- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Относно Срещата
Съжалявам!!!!!

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=78337
Тази тема прочете ли я?
С разлика две седмици едва ли могат да се организират две мащабни мероприятия, които да бъдат добре посетени. Освен това ми се струва, че малко си закъснял с организацията. Като цяло, националните събори се организират от клуба, като мястото и датата се определят също от клуба. За тази година националния събор ще бъда на 07-ми и 08-ми юни, място ще се уточни утре на Общото събрание на клуба. Идеята ти е похвална, но едва ли организацията става ей така просто, хоп и готово.
И наистина, спазвай добрия тон.
Тази тема прочете ли я?
С разлика две седмици едва ли могат да се организират две мащабни мероприятия, които да бъдат добре посетени. Освен това ми се струва, че малко си закъснял с организацията. Като цяло, националните събори се организират от клуба, като мястото и датата се определят също от клуба. За тази година националния събор ще бъда на 07-ми и 08-ми юни, място ще се уточни утре на Общото събрание на клуба. Идеята ти е похвална, но едва ли организацията става ей така просто, хоп и готово.
И наистина, спазвай добрия тон.
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега АЗ организирам среща на която може да дойде всеки свободен в дадения ден!Това е просто едно събиране на фенове на марката VW.Не мога да разбера защо трябва да се обсъждат тези неща от Комитети и Профсъюзи!!!
Който е наблизо и е свободен да заповяда!
АЗ СЪМ ОТ ПРОВИНЦИЯТА И СЪЖАЛЯВАМ АКО СЪМ ЗАСЕГНАЛ НЯКОЙ С НАМЕРЕНИЕТО СИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СИ ПРЕКАРАМЕ ВЕСЕЛО!
Поздрави от ПРОВИНЦИАЛНИЯ град Габрово!!!!
Който е наблизо и е свободен да заповяда!
АЗ СЪМ ОТ ПРОВИНЦИЯТА И СЪЖАЛЯВАМ АКО СЪМ ЗАСЕГНАЛ НЯКОЙ С НАМЕРЕНИЕТО СИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СИ ПРЕКАРАМЕ ВЕСЕЛО!
Поздрави от ПРОВИНЦИАЛНИЯ град Габрово!!!!

- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Относно Срещата
ок Може ли да попитам кои са тези Велики Сили които организират срещите и ЗАЩО трябва така да се Обиждате като аз искам да направя нещо ХУБАВО ЗА НАС САМИТЕ!!!!!!!!????????
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо спри да викаш с тези големи букви.
Второ ето тази тема е точно за целта - който иска да се събира, да ви е хубаво и т.н. Никой не пречи, не разрешава и т.н.
И престани с думичките провинция и т.н. - сарказмът не е нужен. Прочети малко как стоят нещата във форума, и тогава се пали.
Второ ето тази тема е точно за целта - който иска да се събира, да ви е хубаво и т.н. Никой не пречи, не разрешава и т.н.
И престани с думичките провинция и т.н. - сарказмът не е нужен. Прочети малко как стоят нещата във форума, и тогава се пали.