Спиид-камери във Варна, до Пикадили парк
- itso22
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спиид-камери във Варна, до Пикадили парк
Здравейте пичове, вчера минах от там и останах изумен, за 4 дена ме нямаше във Варна и какво да видя, пред Пикадили парк сложили спиид камери ( поне на това оприличавам устройствата над шосето ) Споделете ако имате инфо ( че минах с 80 ) 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Вчера се върнах от Варна, не бях ходил от миналата година. Този град ме смайва, има камери на всеки светофар, над всяка лента за движение из целия център. А и това май е единствения град в който BUS лентите да са наистина само за градския транспорт. Може да има опашка за светофара от над 20 автомобила подредени в две ленти, но най-дясната винаги е празна чак до най-отпред и никой не влиза в нея. Но и самите шофьори сякаш са по-културни и толерантни от нас софийските. Един път се направих на тарикат и то точно пред общината, сега ще видя дали ще има последствия. Аве Варна е най-якия град (те си и го казаха де, че е най-добрия град за живеене в БГ)
ABSOLUT написа:Вчера се върнах от Варна, не бях ходил от миналата година. Този град ме смайва, има камери на всеки светофар, над всяка лента за движение из целия център. А и това май е единствения град в който BUS лентите да са наистина само за градския транспорт. Може да има опашка за светофара от над 20 автомобила подредени в две ленти, но най-дясната винаги е празна чак до най-отпред и никой не влиза в нея. Но и самите шофьори сякаш са по-културни и толерантни от нас софийските. Един път се направих на тарикат и то точно пред общината, сега ще видя дали ще има последствия. Аве Варна е най-якия град (те си и го казаха де, че е най-добрия град за живеене в БГ)
1 към 1 е и моето впечатление от Варна миналата седмица

- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
npu3pak написа:Абе аз все на тарикати се натъквам като карам във Варнана пръсти се броят Шофьорите там
Иначе определено са по-пекани от Софиянци
п.п. Абе в Шумен са най-спокойни шофьорите
Може и да е така колега, ама я ела да пътуваш в центъра на София, да видим колко ще си спокоен! И аз гледам да не се нервя на волана, но понякога ми избива централния бушон!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
понеже все за малко сте били във Варна и все спокойни ви се виждат хората....нашите идиоти -шофьори слагат в джоба си Софето
ама то е защото напоследък много софиянци взеха да акостират в нашето пристанище....аман вече!
И се молете да не попаднете на шофьорите на охранителните коли на ТИМ....докато се усетите и ще са ви пречупени ръчичките! 

камера
Камера има и на спирката на спортна зала-посока центъра.Но нека ги има,че дано усмирят малко джигитите...
- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Наскоро имаше задръстване на семинарията, ама луда работа аз такова чудо не бях виждал...И полицая застанал на светофара Вaпцаров,Яворов и Симеоновско, и буташе в буквалния смисъл колите в трамвайната линия на 2-ката..Те сами ни подстракават да караме по трамвайната а после сме били грешници..И аз съм се опарвал от куките миналата година и ми излезна доста солено, можеше да си купя не една а две обеци с глобата, а точките бяха колкото са месеците в годината...От тогава съм кротък като пате..Препоръчвам го на всички със или без камери хубаво е да си се кара разумно..
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
GodLike написа:Аз пък изпитвам ужас в Пловдив. Жал ми е да карам по павета с повече от 20км/ч, а пловдивчани са свикнали и хвърчат. Та се почва едно свирене и изброяване на роднини, чак задника ме досърбява
Веднъж и ние така си караме с 20км/ч и изведнъж зад нас ченгетата. Спряха ни с буркани и старшия идва и казва