Спиид-камери във Варна, до Пикадили парк

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
itso22
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Спиид-камери във Варна, до Пикадили парк

Мнениеот itso22 » Пет 28 мар 2008 11:18

Здравейте пичове, вчера минах от там и останах изумен, за 4 дена ме нямаше във Варна и какво да видя, пред Пикадили парк сложили спиид камери ( поне на това оприличавам устройствата над шосето ) Споделете ако имате инфо ( че минах с 80 ) :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 28 мар 2008 11:32

Най-вероятно от КАТ ще те уведомят в най-скоро време :roll:

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 28 мар 2008 11:47

Вчера се върнах от Варна, не бях ходил от миналата година. Този град ме смайва, има камери на всеки светофар, над всяка лента за движение из целия център. А и това май е единствения град в който BUS лентите да са наистина само за градския транспорт. Може да има опашка за светофара от над 20 автомобила подредени в две ленти, но най-дясната винаги е празна чак до най-отпред и никой не влиза в нея. Но и самите шофьори сякаш са по-културни и толерантни от нас софийските. Един път се направих на тарикат и то точно пред общината, сега ще видя дали ще има последствия. Аве Варна е най-якия град (те си и го казаха де, че е най-добрия град за живеене в БГ)

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пет 28 мар 2008 12:00

ABSOLUT написа:......

spam

Абе преди три-четири години и тука беше така... ама.. :roll: сега... куцо и сакато надойде... :roll:

П.П.
Аз ще се изселвам от София ще ставам земеделец... :048: :D

Иначе като бях във Варна лятото бях много примерен, имам обица от там на ухото... :)

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 28 мар 2008 12:20

ABSOLUT написа:Вчера се върнах от Варна, не бях ходил от миналата година. Този град ме смайва, има камери на всеки светофар, над всяка лента за движение из целия център. А и това май е единствения град в който BUS лентите да са наистина само за градския транспорт. Може да има опашка за светофара от над 20 автомобила подредени в две ленти, но най-дясната винаги е празна чак до най-отпред и никой не влиза в нея. Но и самите шофьори сякаш са по-културни и толерантни от нас софийските. Един път се направих на тарикат и то точно пред общината, сега ще видя дали ще има последствия. Аве Варна е най-якия град (те си и го казаха де, че е най-добрия град за живеене в БГ)

1 към 1 е и моето впечатление от Варна миналата седмица :respect

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Пет 28 мар 2008 12:32

Абе аз все на тарикати се натъквам като карам във Варна :twisted: на пръсти се броят Шофьорите там :) Иначе определено са по-пекани от Софиянци ;)
п.п. Абе в Шумен са най-спокойни шофьорите mhihi

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Пет 28 мар 2008 12:49

npu3pak написа:Абе аз все на тарикати се натъквам като карам във Варна :twisted: на пръсти се броят Шофьорите там :) Иначе определено са по-пекани от Софиянци ;)
п.п. Абе в Шумен са най-спокойни шофьорите mhihi

Може и да е така колега, ама я ела да пътуваш в центъра на София, да видим колко ще си спокоен! И аз гледам да не се нервя на волана, но понякога ми избива централния бушон!

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 28 мар 2008 13:49

Аз пък съм ЗА камерите, да видим сега кой се прави на рацер :wink:
Вече имам няколко познати опарени от това, пращат по пощата снимки и текст с колко си карал и каква е глобата.Снимките са с доста добро качество, даже се вижда дали си и с колан, ако не си, бонус към глобата :shock

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 28 мар 2008 13:51

понеже все за малко сте били във Варна и все спокойни ви се виждат хората....нашите идиоти -шофьори слагат в джоба си Софето :wink: ама то е защото напоследък много софиянци взеха да акостират в нашето пристанище....аман вече! :wink: И се молете да не попаднете на шофьорите на охранителните коли на ТИМ....докато се усетите и ще са ви пречупени ръчичките! :lol:

чакала
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот чакала » Пет 28 мар 2008 13:52

Хахааха аз пък като дойда в София и мноо ви се нервя като от лента за наляво се кара направо, ама в тая лудница ви разбирам и тия трамвайни релси за нищо ги нямате :lol:

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пет 28 мар 2008 14:49

Аз пък изпитвам ужас в Пловдив. Жал ми е да карам по павета с повече от 20км/ч, а пловдивчани са свикнали и хвърчат. Та се почва едно свирене и изброяване на роднини, чак задника ме досърбява :lol:

Jivko73
Автомобил:
Двигател:

камера

Мнениеот Jivko73 » Пет 28 мар 2008 14:57

Камера има и на спирката на спортна зала-посока центъра.Но нека ги има,че дано усмирят малко джигитите...

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Пет 28 мар 2008 14:58

Наскоро имаше задръстване на семинарията, ама луда работа аз такова чудо не бях виждал...И полицая застанал на светофара Вaпцаров,Яворов и Симеоновско, и буташе в буквалния смисъл колите в трамвайната линия на 2-ката..Те сами ни подстракават да караме по трамвайната а после сме били грешници..И аз съм се опарвал от куките миналата година и ми излезна доста солено, можеше да си купя не една а две обеци с глобата, а точките бяха колкото са месеците в годината...От тогава съм кротък като пате..Препоръчвам го на всички със или без камери хубаво е да си се кара разумно..

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Пет 28 мар 2008 15:02

То хубаво с тия камери, ама нали се сещате, че автомобили с 4, 5 или 6 еднакви цифри в регистрационния номер, камерите не ги засичат 8) :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 28 мар 2008 15:09

GodLike написа:Аз пък изпитвам ужас в Пловдив. Жал ми е да карам по павета с повече от 20км/ч, а пловдивчани са свикнали и хвърчат. Та се почва едно свирене и изброяване на роднини, чак задника ме досърбява :lol:

Веднъж и ние така си караме с 20км/ч и изведнъж зад нас ченгетата. Спряха ни с буркани и старшия идва и казва :arrow: "Какво ми се влачите, невиждате ли, че правите задръстване, да не би да карате яйца" :shock - Дайте си документите :censored Момчето, което караше си беше от Пловдив и беше някакъв военен с доста висок чин. Полицая като му видя картата, за малко да си глътне езика :oops: Върна си му документите, че даже и приятен ден ни пожела :ahoy mhihi

Върни се в “Пътеводител”