Моля, Препоръчайте ми марка АМОРТИСЬОРИ за GOLF 3 1,6
Моля, Препоръчайте ми марка АМОРТИСЬОРИ за GOLF 3 1,6
Кажете няколко добри марки за предни амортисьори че моите взеха да сдават багажа. Гаджето взе книжка и взех да й давам колата, има няма 2 седмици амортисьорите взеха да дрънчат, хаха
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
за Кayaba чета само добри изказвания и ми предстои и на мен смяна на предни.Ходих да проверявам за цени и ми искат 220 лв за всичко:пълнителите,тампоните,прашниците и тамнпони за макферсона.Тези дни ще ги взимам и ще ги сменям.Преди месец смених задните и сложих BOGE.За сега съм доволен от тях,поне не лопа задницата и е по стабилна
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
рекорд.евтини, издръжливи и в рамките на една година ако не ти харесат можеш да си ги сменяш без много въпроси(в магазина).в момента се борим с монро(газови).изтърваха за 5 месеца и няма връщане както са в гаранция.колата ауди а6 2000г. ходи в сервиз на монро за доказване ,че са изпуснали и съответно отговора беше:външно няма омазняване ,не се поема гаранция.ако искаш пиши ,ще ползваме отстъпка каквато и марка да си избереш
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
Bilstein колега там е истината,ама ако можеш да си ги вземеш от Германия че тук не е сигурно на какво ще удариш!!!Успех! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”