Изкривих си прага с крика...
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
megatone написа:колко ти излезе смяната и как става процедурата? Режат старите и заваряват нови или? Нещо не мога да си го представя това, до сега не съм виждал как се правиVW`VENTO написа:аз пък на мойто венто бая му згънах десния праг.На 1 януари на един шибан заледен завой колата се поднесе и згънах прага.Гадното е че ноември месец ги сменях и 2та и сега пак пари за ремонти.Карах я на майстор и ми иска 100лв за да го изчука и боядиса
Точно ,където прага е сгънат навътре заварят с СО метална пръчка , по която се движи напред-назад тежка метална топка , после с леки удари навън изтеглят хлътналия участък, после пръчката се отрязва от прага с ракета ,шлайф,кит,боя.
Ако някой иска да реже прага ,не е в ред.
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Приятелю, ти си в ред , просто праг не се реже по такъв повод .
Имах в предвид майстора ,дето ИСКА ДА РЕЖЕ ПРАГА , търси друг дето ще изтегли сгънатото ,без да реже прага.
На мен ми взеха 150 лв. за праг и долната половина от вратата ,че и тя беше ударена.
Имах в предвид майстора ,дето ИСКА ДА РЕЖЕ ПРАГА , търси друг дето ще изтегли сгънатото ,без да реже прага.
На мен ми взеха 150 лв. за праг и долната половина от вратата ,че и тя беше ударена.
Последна промяна от dokros на Пет 28 мар 2008 17:58, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”