DimitarBT написа:кажете как се търси потребител???
stan4o_mc написа:DimitarBT написа:добре де,аз защо немога да намеря ангелски очи за моя пасат...както има за б5 например???аааа![]()
![]()
точно такива искам аз....като на пасата със скрития номер....
Колега, сега не мога да намеря темата. Мисля, че беше в тази за ангелски очи - "направи си сам" или в една тема за тунинг на B3(не помня в кой раздел остана). Има линк към каталог в който се продават, около 200е струваха. FK мисля също предлагат. В E-bay съм виждал такива. Скапан съм от бачкане, та не мога да си събера акъла и да ги намеря.
EDIT:RAD&KO написа:Ето снимка да се види за какво иде реч. Шукар ма ме е страх да не усъмна без тях, ако я оставя пред блока![]()
Item (Order number)
VW Passat 35i mod. 87->93 clear (3639)
Ето линк да се види за какво иде реч.
http://service.in-pro.de/images/katalog_en/pdf/41.pdf
А ето го и мястото, където може да се забиват въпроси за цена и доставка.![]()
http://www.in-pro.de/en/inpro/contact.php
Ами успех!
Предлагат и чени такива. Аз лично ги харесвам много повече, остава въпроса дали ще се вържат с конкретен автомобил.
hristov_GL написа:хрумна ми една идея и мисля да я споделя с вас ! защо да не може да се направят ангелски очи на стоков фар на Б3ка ето така
взема се прозрачен маркуч ,един маркер от тия жълтите дето луминисцират на неон,малко изолирбанд и сини габаритни крушки тфа е.
зема се маркера и му се вади пълнителя ,в една чена чаша се налива вода и се намачква пълнителя докато всичката боя не отиде във водата.
след това се изрязват по две кръгчета от маркуча според фара (по две на фар) пълнят се със тази вода и се запечатват с изолирбанда.след това се сменят старите габарити със сини ,маха се стъклото на фара (посредством щипките) и се слагат кръгчетата(направени от маркуча).след като се пуснат габаритите имате и синя светлина и ангелски очи луминисциращи на синята светлина!! утре съм на изпит и ще пътувам но като се прибера ще почна да го правя и ще пусна снимки на резултата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта