Май искам Пежо 206, разколебайте ме...
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Аз също съм съгласен с теорията, че е хубаво да е по-ново. Но е друг въпроса какво ще избереш - по-ново и чупливо или по стар немски танк... Пък и хората са го казали- тия дет ядат жаби и праат м*нети, коли не праат... Хубави са докато са чисто нови и то не винаги, след 3-тата година се засилват по дерето надолу... Иначе не са лоши и на мен ми харесват, но все още не мога да си позволя да си купя нова кола. Иначе новото си е ново, каквото и да е (и пак въпрос на късмет)...
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
DIABLO 666 написа:нети трябва по наще пътища на всеки 6 месеца предница мой познати ги махнаха поради тая причина слаби са иначе са готини ама нестават за наще пътища.ама ако тис е дават взимай ама аз за 10000 лв бих си взел голф 4 ако трябва да избирам между двете.
за 10 бона трудно ще вземе запазен и приличен Г4 след 99та! И аз бих посъветвала - Астра.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
kipi написа:DIABLO 666 написа:нети трябва по наще пътища на всеки 6 месеца предница мой познати ги махнаха поради тая причина слаби са иначе са готини ама нестават за наще пътища.ама ако тис е дават взимай ама аз за 10000 лв бих си взел голф 4 ако трябва да избирам между двете.
за 10 бона трудно ще вземе запазен и приличен Г4 след 99та! И аз бих посъветвала - Астра.
има има ако не са го натоварили зверски може да се намери .
DIABLO 666 написа:kipi написа:DIABLO 666 написа:нети трябва по наще пътища на всеки 6 месеца предница мой познати ги махнаха поради тая причина слаби са иначе са готини ама нестават за наще пътища.ама ако тис е дават взимай ама аз за 10000 лв бих си взел голф 4 ако трябва да избирам между двете.
има има ако не са го натоварили зверски може да се намери .
Внос от Италия и на неясен пробег? Аз бих пасувала на такива. Ако иска да играе на сигурно и да купи кола като бял човек - германия, австрия... а там за 10 000 няма да намери свестен Г4 след 99та.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен не! Търси нещо от VAG. Ако беше ново това Пежо, ще кажа да, но за стари автомобили не те съветвам да го вземаш. И аз мислех за такова Пежо, обаче разума надделя пред добрия дизайн. Сега имам Фабия SDI. Невероятно добър и икономичен автомобил. Освен това от 2001 г. имаме Октавия без никакви проблеми. Нищо не е правено по нея освен смяна на консумативи. А с френските бараки всяка година сменят предница.
Задължително огледай Skoda и Seat. Не са по-лоши от VW и Audi.
ikonoma написа:Според мен не! Търси нещо от VAG. Ако беше ново това Пежо, ще кажа да, но за стари автомобили не те съветвам да го вземаш. И аз мислех за такова Пежо, обаче разума надделя пред добрия дизайн. Сега имам Фабия SDI. Невероятно добър и икономичен автомобил. Освен това от 2001 г. имаме Октавия без никакви проблеми. Нищо не е правено по нея освен смяна на консумативи. А с френските бараки всяка година сменят предница.
Да... като цяло не са като техника по-лоши, но доста икономия има от матерялите по интериора... каквото и да си говорим Г4 си е Г4... моето сеатче неможе да се сравнява с което и да е VW от същото поколение, особено отвътре... шкода пък съвсем според мен. без да се обижда колегата, ама шкода от вътре ми мяза като Сделано в СССР.... нищо лично. просто мнение.
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
Аз много ги харесвам 206-иците, ама само отвън! Един познат преди пове4е от 2 години си беше взел такова гаранционно 2001-а май беше и след по-малко от година го продаде и каза, че това не е кола най-вече заради окачването.
Мисля, че наистина можеш да поразгледаш и за някоя шкодичка 1,9 ТДИ 101кс, лошо за тях не съм чул. Астра също си е вариант.
Но, ако ти е легнало 206 на сърцето - вземай, но не забравяй после да споделиш впе4етления, наистина ще ми е интересно
Успех!
Мисля, че наистина можеш да поразгледаш и за някоя шкодичка 1,9 ТДИ 101кс, лошо за тях не съм чул. Астра също си е вариант.
Но, ако ти е легнало 206 на сърцето - вземай, но не забравяй после да споделиш впе4етления, наистина ще ми е интересно

Успех!
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно си е обаче че на моменти и аз се дразня.Като е VW-форума че айде другите марки да не стават.
Имам чуството че и да питам тук дали да си взема Порше или Ферари,пак ще ме убедите че от VW по-хубаво няма.
Нека колегата се порови във Пежо форума,там мисля най-правилно и актуално ще намери отговор на въпросите си.
Имам чуството че и да питам тук дали да си взема Порше или Ферари,пак ще ме убедите че от VW по-хубаво няма.
Нека колегата се порови във Пежо форума,там мисля най-правилно и актуално ще намери отговор на въпросите си.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”