голям разход......VENTO
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
joker написа:webdude написа:На мен също ми се струва, че ми гори доста моята ...
Ако е свършила ламбдата това отразява ли се на разхода извънградско защото той е много добър (6/100 при 100 км/ч) ?
Някой ако знае моля да каже ...
Ами оттам трябва да почнеш......такава разлика идва не от ДВГ ами от самото градско движение......
Значи ако е заминала ламдата не се отразява на извънградския разход (може би не съм те разбрал правилно) ... ако можеш бъди по ясен

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
webdude написа:joker написа:webdude написа:На мен също ми се струва, че ми гори доста моята ...
Ако е свършила ламбдата това отразява ли се на разхода извънградско защото той е много добър (6/100 при 100 км/ч) ?
Ами оттам трябва да почнеш......такава разлика идва не от ДВГ ами от самото градско движение......
Значи ако е заминала ламдата не се отразява на извънградския разход (може би не съм те разбрал правилно) ... ако можеш бъди по ясен
е как бе човек....ами градско -извънградско.....все си работи ДВГ...като няма сонда влиза в авариен режим и подава богата смес-тя колата откъде да знае дали е в града или извън града

joker написа:amgiwc написа:казаха ми,че може да е от някъв тампон под инжекцията и той да е скъсан.чули ли сте за такова нещо?
тампона под моното,ама трябва да имаш и други проблеми....празен ход и обороти,придръпване,динамика и т.н......
ами като е студена и трагвам с малко газ се ускорява малко и после спира и мотора почти угасва - нещо като давене,давам газ,а оборотите не мърдат.трябва да тръгвам с повече газ като е студена. като загрее това го няма.
- joker
amgiwc написа:joker написа:amgiwc написа:казаха ми,че може да е от някъв тампон под инжекцията и той да е скъсан.чули ли сте за такова нещо?
тампона под моното,ама трябва да имаш и други проблеми....празен ход и обороти,придръпване,динамика и т.н......
ами като е студена и трагвам с малко газ се ускорява малко и после спира и мотора почти угасва - нещо като давене,давам газ,а оборотите не мърдат.трябва да тръгвам с повече газ като е студена. като загрее това го няма.
Ами и свещите ако са черни това вече е сигурен белег за преобогатена горивна смес..и вместо да гадаеш иди и я закачи на декодер да прочете грешките от компютъра...ако не излезе нищо тогава търси груби нарушения(тампона под моното и т.н.)...
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
joker написа:webdude написа:joker написа:webdude написа:На мен също ми се струва, че ми гори доста моята ...
е как бе човек....ами градско -извънградско.....все си работи ДВГ...като няма сонда влиза в авариен режим и подава богата смес-тя
колата откъде да знае дали е в града или извън града
Никой не е казал, че е влиза в авариен режим ... Сондата си работи (предполагам), но съм чувал, че сондата става ленива и реагирала бавно и може би това да е проблема ...
- joker
webdude написа:joker написа:webdude написа:joker написа:webdude написа:... Сондата си работи (предполагам), но съм чувал, че сондата става ленива и реагирала бавно и може би това да е проблема ...
Стига бе

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”