kipi написа: препоръчайте ми моля максимално евтини гуми, без да са боклук и по възможност споменете орентировъчни цени! Благодаря на всички, които се отзоват
Свестните гуми започват от Малоя ....
Цени са ти дали. http://www.rudy96.com/Buy_bg.html
kipi написа: препоръчайте ми моля максимално евтини гуми, без да са боклук и по възможност споменете орентировъчни цени! Благодаря на всички, които се отзоват
mladvampirTDI написа:За Малоя може да се говори с КОКО ГЕОРГИЕВ
kipi написа:mladvampirTDI написа:За Малоя може да се говори с КОКО ГЕОРГИЕВ
И къде да го търся Коко?![]()
Ако отида на цената от 150/160 лв на колкото видях че са Малоя, по-добре да дам още 10лв за нещо по именито... си мисля...
все пак се стремя повече към нещо по докъм 130.
На Debica-та какво им е? цената им е доста по-поносима.
веселин написа:kipi написа:mladvampirTDI написа:За Малоя може да се говори с КОКО ГЕОРГИЕВ
И къде да го търся Коко?![]()
Ако отида на цената от 150/160 лв на колкото видях че са Малоя, по-добре да дам още 10лв за нещо по именито... си мисля...
все пак се стремя повече към нещо по докъм 130.
На Debica-та какво им е? цената им е доста по-поносима.
Тая цена може да ти коства 1.5 метра спирачен път - с недай си боже пострадал пешеходец - тогава ще се псуваш,че си на далавера със 120 лева
kipi написа:Е по тази логика трябва де взема най-скъпите... Не става дума за това. Но Debica все пак поне аз съм я чувала като марка... не е толкова безизвеста... и затова се чудя с какво и дали Малоя са по-добри и оправдават разлика от 30лв на гума...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта