борд . комп Голф 4 1.9 тди
борд . комп Голф 4 1.9 тди
Моля дайте линк към тема (ако има такава) където е обяснено как се работи с бордовия компютър,че нямам сервизна книжка към голф-а и съм много бос по тая тема. Имам Голф 4 1.9 тди 110 коня 99 набор. Мерси предварително
- Popov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
борд
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... E%F2%FA%F0
Имаш два режима.
Първия се състои от : моментен разход , среден разход , изминати километри , време за което са изминати километрите , средна скорост.
Втория е за някаква константа километри не знам точно колко и се нулира сам след достигане на тази стойност.
Между двата режима се преминава чрез еднократно натискане на бутона RESET.При задържане нулираш показанията.
Два часа ако не запалиш колата автоматично се нулират стойностите в първия режим.
Имаш два режима.
Първия се състои от : моментен разход , среден разход , изминати километри , време за което са изминати километрите , средна скорост.
Втория е за някаква константа километри не знам точно колко и се нулира сам след достигане на тази стойност.
Между двата режима се преминава чрез еднократно натискане на бутона RESET.При задържане нулираш показанията.
Два часа ако не запалиш колата автоматично се нулират стойностите в първия режим.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”