на какъв пробег се сменя газовия филтър
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
на какъв пробег се сменя газовия филтър
на газов инжекцион ориентировъчно...
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Аз след 10хил отидох при майсторите да го сменям, обаче те ме отказаха.
Казаха да съм го карал и да не съм му се притеснявал. От тогава километрите вече станаха 40 хил. и още съм със същия филтър. Те ми разправяха как имало таксита на които филтрите им били вече по на 100 хил. и си карали.
Единственото което евентуално би станало, ако се запуши е колата да не върви на газ. Няма помпи и др. елементи които да са пряко зависими от него.
Според мен също би трябвало да се сменя, а да не се чака да се затлачи. Аз лично, следващия път ще го сменя с нов. Смятам че 10 хил. са много кратък интервал.
Казаха да съм го карал и да не съм му се притеснявал. От тогава километрите вече станаха 40 хил. и още съм със същия филтър. Те ми разправяха как имало таксита на които филтрите им били вече по на 100 хил. и си карали.
Единственото което евентуално би станало, ако се запуши е колата да не върви на газ. Няма помпи и др. елементи които да са пряко зависими от него.
Според мен също би трябвало да се сменя, а да не се чака да се затлачи. Аз лично, следващия път ще го сменя с нов. Смятам че 10 хил. са много кратък интервал.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
кой се сеща да го греда тва
преди бях прочел въздушния филтър и за тва казвах че е добре с маслото
преди бях прочел въздушния филтър и за тва казвах че е добре с маслото
Последна промяна от batmilko на Съб 29 мар 2008 22:13, променено общо 1 път.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
на мой приятел преди около месец колата почна да прекъсва и постоянно прехвърляше на бензин(той е с ГИ) още като подадеш газ и обръщаше,ходи сменя кабели,въсд филтър нема брате, накрая за пореден път отиде при тея дем му са я монтирали и онея викали дай да видим филтъра как е, и от както го смениха всичко е О.К. беше на около 15 к километра, ама яко бил задръстен със сяра и нз си още какво
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
ss
ot 10000 до 20000
Върни се в “Автогазови уредби”