шарнири,накрайници
шарнири,накрайници
Колеги здравейте предстои ми смяна на шарнири и накрайници и се чудя откаде и какви да си взема щото се оказва че навсякаде всички части са оригинални и почти никаде няма ментета.Та молбата ми е ако някой знае каде има що годе хубави части и евтени естествено моля да помогне.
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има тема някаде из форума по въпроса с цена и тн. аз лично сменях час от предницата и заден амортисьор.
Биалетни на цена около 30лв се намират кадърни.
Амортисьори между 85-125лв.
носачи отново върират около 100тарката за бройка. някаде из Ebay мисля имаше оферта за около 550EURO цялата предница което си е сравнително евтинджос. Успех!
Биалетни на цена около 30лв се намират кадърни.
Амортисьори между 85-125лв.
носачи отново върират около 100тарката за бройка. някаде из Ebay мисля имаше оферта за около 550EURO цялата предница което си е сравнително евтинджос. Успех!
?
Emo написа:Ако кажеш и каква ти е колата, цена няма да имаш.
Успех.
Много се извинявам колеги колата е пасат Б3.Копувах за предишната си кола Г1 1.6д предни амортесори бяха някякво менте неможаха да ме изкарат 5м.А и междодругото голфа съм го разпилял и имам някой части за продан ама не му е мястото тук.
- Ivajlo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги някъде бях чел тук във форума за един сайт за авточасти Drive.bg като влязох в него гледам, че основно частите, който предлагат са на Delphi, Monroe и FIAAM. Цените на шарнирите, накрайниците и тампоните ми се сториха доста приемливи, та въпроса ми е особено за Delphi и FIAAM, дали някой е ползавал авточасти от тези марки и какви са му впечатленията от тях (качественили са)? Благодаря предварително!
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
RS6 написа:Лично аз ти препоръчвам Lemforder, стига да си намериш истински такъв. Аз купувам от тази марка и нямам забележки.
Аз смених ляв и десен преден горен (прав) носач. "Starline". Изкараха около 10хил. км и пак се разтропаха. Да живее оригинала.. само Lemfiorder
Приказката беше... "НЕ СЪМ БОГАТ, ЗА ДА КУПУВАМ ЕВТИНО!"
- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
Re: шарнири,накрайници
колега аз преди 1 седмица сменях тези неща
шарнири за тях незнам
а накрайници-Моог казаха ми це са читави от ауто плюс-смени направо и маншоните така и така ще сменяш накрайници,ако се налага разбира се
шарнири за тях незнам
а накрайници-Моог казаха ми це са читави от ауто плюс-смени направо и маншоните така и така ще сменяш накрайници,ако се налага разбира се

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: шарнири,накрайници
Аз смених вътрешни и външни с Moog,шарнири-As Metal.
Lemforder най-добре ама са доста скъпи,продават ги попринцип в Д&Н
моите бяха такива оригинални и честно да ти кажа вътрешните накрайници не бяха мръднали и сега стовт резерва ко се скапят новите.А още повече ме съмнява вече произхода на авточастите в Бг,така че сменяй само това дето има нужда.
Lemforder най-добре ама са доста скъпи,продават ги попринцип в Д&Н
моите бяха такива оригинални и честно да ти кажа вътрешните накрайници не бяха мръднали и сега стовт резерва ко се скапят новите.А още повече ме съмнява вече произхода на авточастите в Бг,така че сменяй само това дето има нужда.