покупка на голф 4 или голф 3
покупка на голф 4 или голф 3
здарвеите нов съм в форума и имам едно питане замислилсъм даси зимам кола досега никога несъм имал собствена кола исъм се замислил даси взема един голф 4 или 3 располагам с 8000 исе чуда каква дабъде 3 е евтина сигорно и частите саи евтини претполагам но нещо нея харесват казват чесе чупила а голф 4 ми харесва много но незнам дали ще мога дая подържам дали се троши дали съи скъпи частите за моита заплата от 500лв и мисля дая сложа на метан та какво щеме посъветвате даси зема за тези пари.
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
4ката несъмнено е класа над 3ката обаче и подръжката е мн по скъпа.
Общо взето най вероятно на 4ката няма да може да и смогнеш и ще береш ядове.
3ки бол. от 2500 до 5-6000
За около 6000 може да земеш чудесна тройка 1.9 110 коня
Много икономичнична и вървежна.
Друг вариянт е някоя GTI-ка + газов инжекцион
Моя съвет е да не избързваш с 4-ката защото няма да можеш да и смогнеш
Eто ти един симпатяга.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=63962
Общо взето най вероятно на 4ката няма да може да и смогнеш и ще береш ядове.
3ки бол. от 2500 до 5-6000
За около 6000 може да земеш чудесна тройка 1.9 110 коня

Много икономичнична и вървежна.
Друг вариянт е някоя GTI-ка + газов инжекцион

Моя съвет е да не избързваш с 4-ката защото няма да можеш да и смогнеш

Eто ти един симпатяга.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=63962
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=85458,абсолютно същото питане има и колегата 

Мерси за отговорите ако си взема 3 с всички екстри ия сложа на метан с какъв двигател да бъде 1.6 или 1.8 и какъв разход щеми даде и примерно колко пари щеми отидат дая стеган застраховки ит.н или едно пло 2000г гледам чеса по евини от 4 но незнам за тях нищо и съвет от каде даси взема кола от дупница или софия или някаде др.или нещо италянско даси взема примрно алфа 156 поне гледам чеса евтини много съм объркан в избора на кола понеже мие за първи път досега съма карал само служебни коли.
belazbg написа:Мерси за отговорите ако си взема 3 с всички екстри ия сложа на метан с какъв двигател да бъде 1.6 или 1.8 и какъв разход щеми даде и примерно колко пари щеми отидат дая стеган застраховки ит.н или едно пло 2000г гледам чеса по евини от 4 но незнам за тях нищо и съвет от каде даси взема кола от дупница или софия или някаде др.или нещо италянско даси взема примрно алфа 156 поне гледам чеса евтини много съм объркан в избора на кола понеже мие за първи път досега съма карал само служебни коли.
Метан на поло? Може би не най-добрата идея. Ако можеш си вземи кола, която ще караш на горивото за което е произведена, та ако ще да е и 1.4.
Относно застраховката - каското ти е в зависимст от определената по международен регисtър цена (която е близка до пазарната). т.е. независимо дали ще е поло, Г4 или Г3, ако ги оценят на еднаква цена ще плащаш еднакво Каско.
Откъде да вземеш? Откъдето си харесаш

От българия - обикаляй и където си харесаш - караш на сервиз и ако си удовлетворен от резултата - взимаш

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колега не си вкарвай таралеж в гащите със френска камоли с италянска кола,колата е немска или в краен случей от малките жълти човечета.А по въпроса с метана,търси си няква малолитражка на бензин да гори малко и това е,аз лично не бих си сложил метан или газ в колата това е пълна глупост (мое мнение).С газова уредба съм го ял вече,а за метана имам лични наблюдения от първо лице

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
belazbg написа:Щемисе дае нещо ново ида сравнително евтино за подръжка
Такова животно НЯМА колега.
Такива ги знам само Дачия Логан или някое Деу--надявам се не ги включваш в сметките.
Не те знам какви вкусове имаш и предпочитания.Ако не те дразни вътрешния интериор можеш да избираш и сред моделите на Хонда.
Но наистина насочи се към най-доброто изпълнение на Голф 3,независимо бензин или дизел,там вече каквото те влече.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”